Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Ο Ποσειδώνας και οι σχέσεις της ζωής μας

Ποιος κουράστηκε ποτέ ν’ ακούει Σ’ αγαπώ; Βροντοφωνάζοντας ή σιγοψιθυρίζοντας …πάντα υπάρχει ένας λόγος και μια ευκαιρία για να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε!
Μια φορά κι έναν καιρό , στο Βασίλειο της Αγάπης λατρευόταν σα Θεός ένας και μοναδικός Βασιλιάς με μεγάλη καρδιά και απίστευτες μαγικές δυνάμεις που αγαπούσε κι ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες των ανθρώπων που υποκλίνονταν στη δύναμή του. Αγαπημένο του όπλο-σύμβολο μια παλιά ασημένια τρίαινα λίγο λεκιασμένη, λίγο ταλαιπωρημένη από το συνεχή ανακάτεμα των υδάτινων συναισθημάτων που αντάριαζαν τα στήθη των υπηκόων του. Μεγάλος και τρανός σύμμαχος του Βασιλείου της Αγάπης το νερό, η θάλασσα, οι λίμνες τα ποτάμια, η βροχή … τα δάκρυα οτιδήποτε ρέει , έρεε και θα ρέει πάνω στον πλανήτη Γη. Είχε δε τη δυνατότητα να ελέγχει τόσο πολύ τα αισθήματα των ανθρώπων που να καταφέρνει με μια μικρή, πολύ μικρή του επέμβαση να τους κάνει να αγαπούν, να ερωτεύονται, να λυπούνται , να γίνονται φιλεύσπλαχνοι, ελεήμονες, να δείχνουν συμπόνια και κατανόηση ενώ παράλληλα τους έδινε τη γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζονταν προκειμένου να επικρατεί αγάπη κι ομόνοια στο Βασίλειο του. Συχνά εχθροί του, δοκίμασαν να σπείρουν διχόνοια και προδοσία στις ψυχές των ανθρώπων του Βασιλείου του αλλά ήταν πάντα τόσο τρομακτικά ισχυρός και ανελέητος απέναντι τους που ποτέ δεν κατάφεραν να τον νικήσουν ολοκληρωτικά. Κατά καιρούς υποδουλώθηκε στις ίντριγκες, τις ζηλοτυπίες και τα πάθη του σκοτεινού εχθρού του Πλούτωνα αλλά πάντα με ένα μαγικό ξόρκι που τον καθιστούσε αόρατο περνούσε στις επάλξεις του αντιπάλου του, έβρισκε τα αδύνατα σημεία του και τελικά τον νικούσε. Κάποιες άλλες φορές πάλι, έπεφτε υπόδουλος στην κυριαρχία ενός άλλου του γειτονικού Βασιλιά-Ουρανός ήταν τα ‘όνομά του- που είχε το χάρισμα της ξαφνικής επίθεσης κι ανατροπής , τον πετούσε στη φυλακή και εξουσίαζε το Βασίλειο του με αυταρχικό κι απόλυτα εγωιστικό καθεστώς. Και πάλι όμως με την βοήθεια μιας άλλης θεάς που του χρωστούσε αιώνια ευγνωμοσύνη, της θεάς Αφροδίτης- θεά της ομορφιάς και της γοητείας- ξεγελούσε τους δεσμοφύλακές του, έπεφτε στη θάλασσα κι εκεί ήταν πάντα δυνατότερος απ’ όλους, κυριολεκτικά Ανίκητος- εφόσον το νερό υποκλινόταν πάντα στη δύναμη του και σκιαζόταν στη θέα της Ασημένιας Τρίαινας που με μια του κίνηση μπορούσε να τ’ ανταριάσει για μέρες και νύχτες ολόκληρες χωρίς να τα’ αφήνει καθόλου να αναπαυθούν. Με ανίκητο σύμμαχό του πάντα το νερό, δανείζοντας του τις καλύτερες δυνάμεις του, τον ατμό, τη διάβρωση , τη δύναμη της συγκέντρωσης πως ήταν ποτέ δυνατόν να νικηθεί;
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΤΕΜΑ ΤΟΥ
Ο Βασιλιάς Ποσειδώνας ανακαταλαμβάνει το Βασίλειο του φέτος το Φλεβάρη και μεις οι ταπεινοί του υπήκοοι οφείλουμε να τον υποδεχθούμε με όλες τις δέουσες τιμές που του αρμόζουν. Στον μήνα που είναι αφιερωμένος στον έρωτα και την αγάπη και γιορτάζει όλος ο πλανήτης τον Αγιο Βαλεντίνο ο Ποσειδώνας περνά στο δικό του ζώδιο των Ιχθύων και βροντοφωνάζει για να μας επαναφέρει σε τάξη : ΟΛΟΙ ΠΕΙΤΕ Σ’ ΑΓΑΠΩ. Ποιος είναι αυτός άλλωστε που βαρέθηκε ποτέ να το ακούει; Ας το ξεχάσαμε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα και τις κρίσεις στα οικονομικές και τα πολιτικά που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν σταματούν να υφίσταται!
Λαέ του Ποσειδώνα ξεχύσου στους δρόμους και φώναξε Σ’ αγαπώ εκεί που από καιρό είχες ξεχάσει να το κάνεις..Πάρε τώρα τηλέφωνο την ξεχασμένη αγάπη σου, το έφηβο παιδί σου, τη μουτρωμένη γειτόνισσα, τον παρεξηγημένο φίλο που είχες χρόνια να δεις και πες του ότι Τον αγαπάς ακόμα, πες το τώρα που μπορείς , πες το κι ας μην σ’ ακούσουν και γιατί εν τω μεταξύ μπορεί να πάθουν συγκοπή από τη χαρά τους ….γιατί το Σ’ αγαπώ μόνο χαρά μπορεί να φέρει, μόνο ανείπωτη, ασύλληπτη χαρά για όποιον το λέει αλλά κι για όποιον το δέχεται..
Στις γειτονιές των Αστρων επικρατεί αναταραχή!
Τι θα φέρει λοιπόν ο μεγαλοπρεπής Βασιλιάς στις 12 ζωδιακές γειτονιές;
Στους Κριούς
Η φαντασία και η διαίσθηση θα απογειωθούν! Τα όνειρα θα είναι τόσο ζωντανά που θα τείνουν να γίνουν ένα με την πραγματικότητα, άνθρωποι θα σας πλησιάσουν για να δώσουν και να πάρουν αγάπη, προσέξτε όμως να είναι κι αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα αναπτύξετε ευαισθησίες που δεν γνωρίζατε ότι μπορεί να υπάρχουν.
Στους Ταύρους
Φιλίες, στόχοι και όνειρα θα είναι σε πρώτη φάση, αυτό που θα επιδιώξει να σας φέρει σε στενή επαφή ο πλανήτης της αγάπης. Ο έρωτας μπορεί να περάσει μέσα από τη φιλία, ή φίλοι μπορεί να γίνουν κι εραστές μέσα από ένα μπερδεμένο παιχνίδι διαφορετικών προσδοκιών μεταξύ τους. Ακόμη παλιοί έρωτες ίσως επιστρέψουν και πάρουν ιδανικότερη μορφή(προσοχή να είναι και αληθινή)
Στους Δίδυμους
Ο τομέας της καριέρας και των οικογενειακών σχέσεων θα σας απασχολήσει προκειμένου να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Συνδυασμός και των δύο; κάτω από συνθήκες που θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν ταυτόχρονα χωρίς να έχετε απώλειες. Να θυμάστε ότι δεν μας καταξιώνει μόνο κοινωνικό στάτους στις μέρες μας αλλά και μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια.
Στους Καρκίνους
Εξυπνες, εμπνευσμένες ιδέες γεμάτες ρομαντισμό και φαντασία θα σας δώσει ώθηση για πνευματική δημιουργία ακόμα κι αν δεν είστε καλλιτέχνες πιθανότατα να γίνετε στο αντικείμενό σας! παράλληλα ερωτικά ταξίδια θα γεμίσουν τις μέρες και τις νύχτες σας ψάχνοντας να βρείτε το ταίρι σας που ίσως έρχεται από πολύ … μακριά.
Στους Λέοντες
Ισχυρές ερωτικές επιθυμίες που θα θελήσετε να συνδυάσετε με φόντα εξωτικά κι ονειρεμένα κρύβει η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς για σας! Μυστικά και ψέματα σε σχέση με τα οικονομικά χρειάζονται αρκετή προσοχή, όμως η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη και θα σας βοηθήσει στις κακοτοπιές.
Στους Παρθένους
Σχέσεις και συνεργασίες στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας με τρόπο μαγικό εννοώντας ότι ως δια μαγείας μπορεί να εμφανίζονται κι επίσης ως δια μαγείας να …εξαφανίζονται! Φροντίστε να δίνετε χρόνο πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις χωρίς να επενδύετε εκ των προτέρων ότι έχετε και δεν έχετε.
Στους Ζυγούς
Σε ονειρική μεταβάλλεται η καθημερινότητα σας υπό την έννοια ότι από καιρό σε καιρό θα χάνεστε μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Μην αμελήσετε την υγείας σας χαμένοι μέσα σ’ αυτό το παραλήρημα υποχρεώσεων όπως επίσης και τη διατροφή σας η οποία τείνει να είναι μόνιμα μη ενδεδειγμένη
Στους Σκορπιούς
Ομορφες, ρομαντικές στιγμές θα ζήσετε με τις σχέσεις σας κάτω από την επιρροή του Θεού Ποσειδώνα. Τα βέλη του έρωτα θα διαπεράσουν ακόμα και τις πιο σκληρές καρδιές και θα βρουν τέλεια το στόχο τους προκειμένου να σας απογειώσουν ερωτικά. Προσοχή στις μόνιμες σχέσεις που μπορεί να κλονιστούν ανεπανόρθωτα σε περίπτωση που μπλεχτείτε σε <<νέες>> περιπέτειες.
Στους Τοξότες
Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για σας που θα θελήσετε πρωτίστως να τα αξιολογήσετε ως σημαντικά στη ζωή σας. Βεβαίως συχνά θα ανακαλύπτετε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος και αυτό θα σας απογοητεύει από καιρό σε καιρό, όμως μπορείτε κάλλιστα να αρχίσετε να παίρνετε μαθήματα για το μέλλον. Αποφύγετε αγοροπωλησίες ακινήτων.
Στους Αιγόκερους
Φαντασία και έμπνευση θα χαρακτηρίσει το διάστημα αυτό, σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού τομέα. Θα ταξιδέψετε, θα φλερτάρετε, θα κυνηγήσετε ρομαντικούς έρωτες και ιδανικούς εραστές χωρίς να μείνετε πίσω στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Όλα είναι παιχνίδι του μυαλού σας εδώ …και αν τα κρατάτε μυστικά και μόνο για τον εαυτό σας θα ευνοηθείτε ακόμη περισσότερο!
Στους Υδροχόους
Οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας για μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινή σας ζωή θα σας γίνουν οπωσδήποτε προτεραιότητα. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα πάρουν μια άλλη πιο στενή εκδοχή σύμπραξης και εμπιστοσύνης εφόσον βέβαια έχετε τεστάρει τη γνησιότητα τους στο παρελθόν. Επενδύσεις επιτρέπονται μόνο σε περιπτώσεις που εξασφαλίζονται τα αρχικά σας κεφάλαια.
Στους Ιχθείς
Φυσικά και μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι από ότι εκ του φυσικού σας είστε. Κατακόρυφη άνοδος της διαίσθησης και των ενστίκτων σας θα βοηθήσει να αποφύγετε πιθανές κακοτοπιές-που είναι άλλωστε και η ειδικότητα σας-! Ρομαντικοί έρωτες, παραμυθένιες ροζ ιστορίες θα κάνουν την εμφάνιση τους με μοναδικό σκοπό να σας απογειώσουν αισθαντικά.Το Βασίλειο της Αγάπης αφορά τον πλανήτη γη, αλλά και όλο το σύμπαν γενικότερα εφόσον πλάστηκε πρωτίστως με αγάπη από τον Μεγάλο Δημιουργό. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς-πάντα στην καλύτερη του εκδοχή- στα θέματα σχέσεων τουλάχιστον μπορεί να κάνει τη ζωή μας να μοιάζει με το πιο γλυκό παραμύθι! Ο έρωτας θα βρει τη θέση που του αρμόζει και η αγάπη θα ξεπεράσει τα προσωπικά στενά πλαίσια του καθενός μας ανεβαίνοντας ψηλά στο κοσμικό επίπεδο της άνευ όρων παράδοσης και πίστης. Αν η Αφροδίτη μας παροτρύνει στην αγάπη, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορούμε να μιλάμε για την υπέρτατη μορφή της, σαν ανώτερη οκτάβα της, γι αυτήν την αγάπη που μας μίλησε ο Χριστός όταν βρέθηκε στο Σταυρό του μαρτυρίου. Μας χρειάζεται κάτι άλλο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου