Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΑ ΣΥΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

Η Νέα Σύγχρονη Αστρολογική εγκυκλοπαίδεια είναι γεγονός!

Μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρίες η 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. ετοίμασε 16 αστρολογικούς τόμους με προσεγμένη και ιδιαίτερη εικονογράφηση και κείμενα που ξεπερνούν κάθε άλλη αστρολογική προσέγγιση.

Ο πρώτος τόμος με τίτλο «Αρχές και θεμέλια της Αστρολογίας» κυκλοφορεί την Πέμπτη 5/1/2012 στα περίπτερα και ακολουθούν οι επόμενοι κάθε Παρασκευή, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το ακόλουθο link.
http://www.astroacademy.gr/volumes.php

Τη συγγραφή των τόμων έχουν αναλάβει οι Βασιλική Κόντη, Ματίνα Πάντζαλη, Ελίνα Τσαβδάρη, Σμάρω Σωτηράκη και Θανάσης Ματσώτας.
Υπεύθυνη έκδοσης είνα η Μάρα Καζάκου.
Η επιστημονική επιμέλεια του πρώτου τόμου αλλά και άλλων, έχει γίνει από τα έμπειρα αστρολογικά χέρια της Σμάρως Σωτηράκη και του Θανάση Ματσώτα.

Συμβουλή: μην χάσετε κανέναν τόμο που θα κοσμήσει τις γνώσεις και τη βιβλιοθήκη σας.

3 σχόλια:

  1. Πολυ καλη δουλεια αλλα εχουμε ενα προβλημα...κυκλοφορει καθε Παρασκευη...στην Καλαματα ερχοταν καθε Σαββατο...εως που 2 βδομαδες τωρα το ψαχνουμε...Τι ακριβως συμβαινει κ δεν το βρισκουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ακριβως συμβαινει κ δεν το βρισκουμε ούτε εμείς στην Αθήνα ??? Εχουμε πάρει τον 13ο τόμο που έχει όμως το εξώφυλλο του 16ου. Σημαίνει κάτι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Κόντη,

    οι τελευταίοι 3 τόμοι δεν έφτασαν ποτέ στα σημεία πώλησης. Επικοινώνησα με τον εκδοτικό οίκο, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δεν έλαβε ποτέ το υλικό προς εκτύπωση.

    Ακόμη,τόσους μήνες μετά, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να λάβω το υλικό. Είναι κρίμα να μου μείνει ελλειπής η σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή