Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Πως να πείσετε έναν Τοξότη να σας (ξανά)πάρει τηλέφωνο, έναν Κριό να διατηρήσει τη σχέση ή έναν Αιγόκερω να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά του για να σας συναντήσει; ...
Από τη Βασιλική Κόντη



Η ατομική ιδιοσυγκρασία στη σεξουαλικότητα, οι προσωπικές προτιμήσεις, το στυλ, οι φαντασιώσεις και γενικότερα η σεξουαλική συμπεριφορά των ζωδίων είναι εξαιρετικά περίπλοκος αλλά και ενδιαφέρον κλάδος της κλασσικής Αστρολογίας που δεν αρκείται να εξετάσει μόνο τους βασικούς παράγοντες όπως είναι το ηλιακό ζώδιο, τον Αρη και την Αφροδίτη αλλά ένα συνδυασμό της συνολικής εικόνας του κάθε χάρτη ξεχωριστά. Σεξουαλικές παρεκλίσεις, κρυφές επιθυμίες φετίχ και άλλες περεκλίνουσες συμπεριφορές συναντούμε πρωτίστως στην Τετράβιβλο του Πτολεμαίου , ο οποίος αποδίδει την ευθύνη κυρίως στους προσωπικούς πλανήτες Αρη και Αφροδίτη σε εμπλοκές με Κρόνο ή Δία ή όλους μαζί συμπλεγματικά μαλωμένους και σε άσχημες θέσεις από ζώδιο και οίκο.Με την ανακάλυψη τ’ Ουρανού και του Ποσειδώνα είμαστε σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση να επιβεβαιώσουμε τέτοιου είδους διαταραχές εφόσον το παραπάνω δίδυμο έχει αποδείξει ότι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέτοιου είδους προσωπικότητες.
ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ είναι θέμα των 4 στοιχείων(νερό, γη, φωτιά και αέρας)
Η κατανομή των στοιχείων στο χάρτη μας παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο.( τι και αν υπερέχει κάποιο από τα 4 στοιχεία γη, νερό, φωτιά ή αέρας).Ολα τα ζώδια της γης Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως όπως και πύρινα Κριός, λέων και Τοξότης έχουν αρκετό πρωτογονισμό που προσπαθούν να τον αναβιώσουν μέσα από διάφορες πράξεις.
Η ΓΗ
Τα γήινα πχ. επιθυμούν να έχουν επαφή με τη μάνα-γη, ότι κι αν σημαίνει αυτό..στην επαφή με την φύση, το έδαφος, τους εξωτερικούς χώρους αρκεί να υπάρχει η βεβαιότητα της ασφάλειας αλλά και μιας άνεσης που ίσως τους προσδίδει η εμπιστοσύνη στο σύντροφό τους.(έτσι κι αλλιώς έχουν τάση στη μονογαμία)
Η ΦΩΤΙΑ
Από την άλλη πλευρά τα πύρινα αγαπούν τη φωτιά και τη ζέστη, εκφράζονται άμεσα και με περίσσιο πάθος και δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην προκλητική εμφάνιση ίσως και την κάπως πιο άγρια.Είναι γεμάτοι φλόγα, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να εξαπλωθούν και να κάψουν ότι βρουν μπροστά τους.
Ο ΑΕΡΑΣ
Ενώ τα αέρινα προτιμούν πιο εκλεπτυσμένες παρουσίες καθότι είναι της αισθησιακής κυριαρχίας και του πολύ εγκεφαλικού ερεθίσματος.Ετσι αν θέλετε να προκαλέσετε έναν αέρινο τύπο προσπαθήστε να διεγείρετε περισσότερο τη φαντασία του και μην τσιγκουνευτείτε τα λόγια σας γιατί παίζουν εξαιρετικά λογοπαίγνια και τα διανοητικά παιχνίδια είναι το χόμπυ τους.
ΤΟ ΝΕΡΟ
Αντίθετα, το πολύ νερό σε ένα χάρτη( καρκίνος, σκορπιός, ιχθείς)δεν έχουν ανάγκη τόσο από διανοητικά ερεθίσματα όσο επιθυμούν την συναισθηματική τροφοδοσία που παρέχεται μόνο από ένα ανελέητο χαιδολόγημα μέχρις εσχάτων, το οποίον όμως είναι άκρως απαραίτητο γι’ αυτούς.
ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΚΡΙΟΣ
Προτιμά να είναι ο κυνηγός παρά το θήραμα, γι’αυτό απλά δώστε άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυβηγήσει χωρίς να δείξετε έκπληξη από την ορμητικότητα και το πάθοςτου.Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το κεφάλι και το πρόσωπο και σημείο κλειδί η ανυπομονησία και ο εύθικτος εγωισμός του.
ΤΑΥΡΟΣ
Δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται μάλλον για συντηρητικούς, ήρεμους τύπους που στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων από το περιβάλλον τους. Δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά.Ευαίσθητο ερωτικό σημείο ο λαιμός και σημείο κλειδί η άνεση και η φιληδονία πο μονίμως επιζητούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδιαφέρονται για το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους προσφέρει ηδονή και χαρά. Παίξτε μαζί τους με έξυπνα ευφυολογήματα και μυστηριώδεις ατάκες που να υπονοούν τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας. Η φαντασία τους οργιάζει και τους οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποιήσης.Ευαίσθητο ερωτικό σημείο τα χέρια, οι παλάμες, οι ώμοι.Κλειδί της ερωτικής τους συμεριφορά η συνεχής πληροφορία ήχου και εικόνας που τους εξιτάρει τη φαντασία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι οι εκπρόσωποι της σελήνης, είναι πολύ ντροπαλοί και συνεσταλμένοι απέναντι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά. Δώστε τους απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία του χαρακτήρα σας που να τονίζουν την σταθερότητα και την υπομονή που διαθέτετε.Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το στήθος και κλειδί της ερωτικής συμπεριφοράς ο ρομαντισμός και η συναισθηματική τροφοδοσία.
ΛΕΩΝ
Δείξτε ανοιχτά και ελεύθερα τον θαυμασμό και την εκτίμηση σας σ' έναν λέοντα και επιβεβαιώστε τους για την μοναδικότητα τους σ' αυτόν τον γήινο κόσμο!Είναι άνθρωποι τολμηροί , δυνατοί και απίστευτα θαρραλέοι και επειδή το γνωρίζουν αυτό τους ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν τον θαυμασμό σας.Ευαίσθητο ερωτικό σημείο η πλάτη τους και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς η αριστοκρατική έκφραση και ο θαυμασμός στο πρόσωπό τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρχικά θα πρέπει να καταλάβετε ότι η εντύπωση που δίνουν δεν έχει να κάνει μ'αυτό που είναι στην πραγματικότητα σαν άνθρωποι. Δεν επιτρέπουν εύκολα να τους πλησιάσει ο οποιοσδήποτε αλλά δίνονται ολοκληρωτικά σ' αυτούς που θα κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το στομάχι τους και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς η ευγένεια, η καθαριότητα και η πρωτοτυπία.
ΖΥΓΟΣ
Βεβαιωθείτε ότι τι περιβάλλον είνα προσεγμένο, ήσυχο και διακριτικό πριν ξεκινήσετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Οι Ζυγοί αγαπούν ιδιαίτερα την πολυτέλεια και ξέρουν να ξεχωρίζουν την φίνα ποιότητα σε όλα τα πράγματα. Ευαίσθητο ερωτικό σημείο το κάτω μέρος της πλάτης, οι γλουτοί και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς τα ωραία λόγια και τα τρυφερά υπονοούμενα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μυστηριώδης γοητεία των Σκορπιών ταράζει και τους πιο συγκρατημένους και τους πιο σεμνότυφους τύπους ανθρώπων, γι'αυτό να είστε κυριολεκτικά "έτοιμοι για όλα" από τη στιγμή που θα θελήσετε να προσεγγίσετε ερωτικά ένα σκορπιό. Είναι παθιασμένοι ερωτύλοι που καθοδηγούνται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς που σκοπό έχουν την απόλυτη σεξουαλική ικανοποιήση.Ευαίσθητο σημείο τους τα όργανα αναπαραγωγής και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς η προκλητική φράση <<είμαι έτοιμος για όλα>>
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ενθουσιώδεις, εύθυμοι και τρομερά ενδιαφέροντες συνομιλητές γι’ αυτό φροντίστε να τους πλησιάσετε άνετα και με διάθεση χαλαρή κι εύθυμη. Προσκαλέστε τους για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη διαδρομή! Ευαίσθητο σημείο τους οι μηροί και κλειδί ερωτικής συμπεριφοράς οι συνεχείς περιπέτειες που δεν τους αφήνουν να πλήξουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή τους είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα που συνηθίζουν να καθιερώνουν αλλά να είστε σίγουροι πως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία του σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί και να μετατραπεί σε πυρκαγιά!Ευαίσθητο σημείο τους τα γόνατα και κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς οι προγραμματισμένες κινήσεις που τους εξασφαλίζουν άνεση και σιγουριά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους σαν οντότητες, σαν προσωπικότητες γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά πριν ξεκινήσετε να τους προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο! Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις, δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες και είναι τρομερά έξυπνοι και επινοητικοί.Ευαίσθητο σημείο τους οι γάμπες και οι αστράγαλοι ενώ κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεων τους και η εγκεφαλική δίεγερση του συντρόφου τους.


ΙΧΘΕΙΣ
Είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ρομαντικοί που μαγεύονται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα, από οτιδήποτε τους βγάζει έξω από την σκληρή καθημερινή πραγματικότητα.Ευαίσθητο σημείο τα πόδια και κυρίως οι πατούσες ενώ κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η δραματική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και ο αισθησιασμός.











Η Αστρολογία είναι μια πανάρχαια συμβολική γλώσσα, που ευτυχώς με τα χρόνια έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη μοιρολαρεία και τη δεισιδαιμονία κι έχει καταφέρει σε έναν μεγάλο βαθμό να περιγράψει με μεγάλη ακρίβεια την ψυχολογική υπόσταση του κάθε ξεχωριστού χάρτη.Ανακαλύψτε την σεξουαλική ταυτότητα του προσώπου που σας ενδιαφέρει πριν η ρουτίνα γίνει μέρος της καθημερινότητας σας και η σχέση σας πάρει το δρόμο που δεν θα έχει επιστροφή.Κατακτήστε τον άνδρα/γυναίκα των ονείρων σας εντρυφώντας στις πιο κρυφές πτυχές των ερωτικών του φαντασιώσεων και εκπλήξτε τους όμορφα, δηλώντας πως η αγάπη είναι κατάθεση και το σεξ η πιο γλυκειά της έκφραση στον καταθετικό της λογαριασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου