Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ -Αν έχεις τύχη διάβαινε....

Αν έχεις τύχη διάβαινε...και πιάσε το Jack Pot!!



Είναι το μαγικό βράδυ της Πρωτοχρονιάς που το ρίσκο επιτρέπεται!Που οι άνθρωποι δοκιμάζουν την τύχη τους κοιτώντας μπροστά με ελπίδα και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο.Οταν όμως η τύχη χτυπάει την πόρτα μας...κάποιος πρέπει να είναι εκεί για να της ανοίξει!





Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σηματοδοτεί πάντα ένα συγκινητικό κλείσιμο ενός μικρού κύκλου της ζωής μας.Ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει, λίγη αυτοκριτική, ένα τελικό απόφθευγμα για το πως εξελίχτηκε η ζωή μας σχεδόν πάντα μας οδηγούν σε σκέψεις για το πως θα οργανωθούμε καλύτερα την χρονιά που έρχεται.Οι ελπίδες κι πόθοι μας αναπτερώνοται με κάθε καινούργιο ξεκίνημα και επειδή όλοι πιστεύουμε σε μια καλή αρχή, έχουμε την τάση να δοκιμάζουμε την τύχη μας,συνήθως για να δούμε αν ο καινούργιος χρόνος <<θα μας μπει καλά!>>όπως συνηθίζεται να λέμε.
Ολο το μήνα η μυρωδιά της καλής τύχης είναι παντού διάχυτη στην πόλη, με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα και τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς που μικροί μεγάλοι θα δοκιμάσουν να παίξουν για το καλό και να τεστάρουν αν η καινούργια χρονιά έχει σκοπό να τους δείξει το καλό της πρόσωπο από την αρχή.
Το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο έχει την τιμητική του!ενώ από κοντά ακολουθούν με εξίσου μεγάλες πωλήσεις όλα τα υπόλοιπα...Εθνικό, Λαικό και όλα τα συναφή.
Το βράδυ δε, της πρωτοχρονιάς δεν υπάρχει σπίτι που να μην στρώσει την πράσινη τσόχα και να μην ανασύρει την τράπουλα που θα δείξει αν τα παχνίδια τύχης όπως το 31, το 21(black jack) αλλά και τα πιο σύνθετα που απαιτούν συνεργασία Βαλέδων και Ρηγάδων θα δώσουν το έναυσμα μιας καλής χρονιάς!
Αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, πολιτείες ολόκληρες όπως το Las Vegas και το Atlantic city κατακλύζονται από εκατομμύρια επισκέπτες που θα δοκιμάσουν λίγο πιο επιστημονικά και επικίνδυνα την συγκίνηση της ρουλέτας και τον ενθουσιασμό του ριξίματος των ζαριών!
Είναι το βράδυ που το ρίσκο- τζόγος επί το λαικότερον- έχει ισχυρό άλλοθι την νύχτα της Πρωτοχρονιάς.Μεγάλες νίκες, μεγάλες ήττες ανάλογα με τη φιλοσοφία του καθενός παίκτη, μένουν συνήθως κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητος.
Τα ζώδια που συνήθως έχουν τάση στο ρίσκο κάθε μορφής είναι συνήθως τα ζώδια της φωτιάς.Κριοί, Λέοντες και Τοξότες(αυτοί οι τελευταίοι είναι και απίστευτα τυχεροί) είναι πιο ανοικτοί σε παιχνίδια τύχης και εύκολα ενθουσιάζονται από τυχόν κέρδη τους.Απεναντίας τα ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι συγκρατημένα και δεν αφήνονται εύκολα σε αβέβαιες καταστάσεις όπως είναι τα τυχερά.
Ο 5ος ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.
Οίκος που σχετίζεται με τη χαρά της ζωής είναι ο κύριος υπεύθυνος για την διάθεση των ατόμων να δοκιμάσουν την ικανοτητά τους στο ρίσκο.Είναι εξάλλου μεγάλη μερίδα ανθρώπων που διαρκώς παραπονιούνται ότι ποτέ δεν έχουν κερδίσει τίποτα! Έχουν παίξει ποτέ όμως κάτι; Μα πως περιμένουν ότι θα κερδίσουν κάτι( το παραμικρό) χωρίς να έχουν πάρει ποτέ ένα λαχείο, ένα jocker κάτι τέλος πάντων!!
Το πέρασμα του Δία- πλανήτης τύχης και επέκτασης- από τον 5ο οίκο του Ωροσκοπίου μας είναι σίγουρα μια καλή στιγμή να δοκιμάσει κάποιος να κερδίσει.Ανάλογα τώρα με τη σύνδεσή του με τους υπόλοιπους πανήτες του χάρτη-και βεβαίως αν υπάρχει γεννέθλια προδιάθεση- τα κέρδη μπορεί να είναι μικρά, μεγάλα ή απλώς τεράστια.
Ο Αρης είναι συνήθως πλανήτης που εύκολα φέρνει αλλά και εύκολα παίρνει τα κέρδη πίσω-συνήθως μικρά-.Ο κρόνος δεν δίνει καθόλου εγγυήσεις για τίποτα.Ο Ουρανός πάντα φέρνει απροσδόκητα κέρδη αλλά και ξαφνικές απώλειες.Ο συνδυασμός όμως του Δία με τον Ουρανό είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την επίτευξη ενός πραγματικά μεγάλου οικονομικού κέρδους!Δηλώνει την τυχερή στροφή στη ζωή, την ξαφνική αλλαγή της τύχης, τη σωστή κίνηση με αποτελεσματική επιτυχία.
Ο Πλούτωνας από την άλλη είναι αυτός ο οποίος μπορεί να δώσει το μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος που μπορεί να υπάρξει, δηλαδή επηρεάζει συνήθως τους χάρτες αυτών που η ζωή τους μεταμορφώνεται εντελώς και αποκτούν και φήμη και μεγάλη δημοσιότητα εφόσον είναι οι πιθανότεροι υποψήφιοι για το μεγαλύτερο jack pot που μπορεί να υπάρξει.
Στην Αμερική άλλωστε, τη χώρα που επικρατεί η άποψη ότι όλα μπορούν να συμβούν, οι επαγγελματίες Αστρολόγοι χρησιμοποιούν ειδικά προγράμματα Αστρολογίας που ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του ατόμου δίνουν ποσοστιαία τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει κάποιος συγκεκριμένη μέρα, συγκεκριμένη ώρα ακόμα-άκουσον- και συγκεκριμένες συντεταγμένες-με πυξίδα παρακαλώ- ώστε να καθήσει κάποιος σε συγκεκριμένη θέση, ανατολικά, δυτικά. Βόρεια ή νότια του καζίνο ώστε να μεγιστοποιήσει το κέρδος του!
Δεν είναι λοιπόν πάντα απαραίτητο να τόχει η μοίρα κάποιου ώστε να κερδίσει ένα σημαντικό όφελος, αρκεί να το θέλει και να το προσπαθήσει σωστά.Ακόμα κιαν δεν είναι εφικτό να γίνει δισεκατομμυριούχος, πάντα υπάρχει δυνατότητα να κερδίσει κατιτί καλό!Εξάλλου χιλιάδες φορές έχουμε πει πως ο <<σοφός κυβερνά τ’άστρα του>>, κι πως η ελευθερία βούλησης είναι σημαντική.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΑΡΤΗ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
1η Ιουλίου 2000 και ώρα 23.45 στην Αθήνα.
Ο ακόλουθος χάρτης καταστρώθηκε για κυρία η οποία ήθελε να παίξει χαρτιά και ταυτόχρονα ο σύζυγός της ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποια λοταρία.
Ολα τα παιχνίδια τύχης, διαγωνισμοί, στοιχήματα, λαχεία, λοταρίες αλλά και γενικά οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο είναι κάτω από τη δυναμική του κυβερνήτη του 5ου οίκου που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Λέοντα(γιαυτό και οι Λέοντες φημίζονται για την τάση τους σε τέτοια παιχνίδια)
Ο 2ος και ο 8ος οίκος εξίσου σημαντικοί καθότι αφορούν τα χρήματα, τα βραβεία, οτιδήποτε αποκτηθεί σαν κέρδος και βεβαίως προσέχουμε πάντα να κρατάμε τον Κρόνο έξω από αυτούς τους οίκους.Ακόμη ο 11ος οίκος των ελπίδων και των προσδοκιών του ατόμου πρέπει να είναι καλά υποστηριγμέμος για τον απλούστερο λόγο του να μην διεψευστούν αυτά που αναμένει ο άνθρωπος.
Στον δικό μας χάρτη εδώ, έχουμε γεμίσει τον 5ο οίκο του παιχνιδιού και του ρίσκου με ευμενείς πλανήτες όπως ο Ηλιος, η σελήνη, η αφροδίτη και μάλιστα τη σελήνη να πλησιάζει με σύνοδο την αφροδίτη.
Ο Ωροσκόπος στους Ιχθείς και κοντά σε ευμενή απλανή, σε τρίγωνο με τον φυσικό κυβερνήτη του 5ου και των κερδών Ηλιο αλλά και τον κλήρο της τύχης πολύ κοντά στον ωροσκόπο.Ο Δίας στους διδύμους στον 3ο οίκο τείνει επίσης να κάνει όψη με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου ποσειδώνα.Η οποιαδήποτε εμπλοκή του Δία με τον ποσειδώνα έχει πάντα να κάνει με μιας μορφής κερδοσκοπία!που εδω βεβαίως μας χρειάζεται μια και χρειαζόμαστε εύνοια.Ο δίας κυβερνά τον 10ο οίκο της επιτυχίας και επίσης παρατηρούμε ότι ο άρης-κυβερνήτης των οικονομικών μας- θα κάνει πρώτος την όψη με τον ωροσκόπο-για να πάρουμε θάρρος-και συνεχίζει τα τρίγωνα με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες στον 5ο φέρνωντας διαρκώς κέρδη.
Ο χάρτης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο συνδυασμός ενός επιλεκτικού χάρτη για οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι σε συνεργασία με τον γεννέθλιο χάρτη του ατόμου μπορεί να δώσει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αν βεβαίως και η γεννέθλια προδιάθεση βοηθήσει, τότε ναι μιλάμε για υποψήφιους εκατομμυριούχους!
Καλή επιτυχία και καλά Πρωτοχρονιάτικα κέρδη.



1 σχόλιο: