Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Εβδομάδας







Συναισθηματικές εξάρσεις περιλαμβάνει η εβδομάδα που ακολουθεί με πολλαπλά μπερδέματα σε επίπεδο σχέσεων εφόσον παλιές άλυτες υποθέσεις επιστρέφουν απειλώντας τις μόνιμες και ασφαλείς. Ο Ουρανός πάντως προτείνει την αξιολόγηση κάθε νέου δεδομένου χωρίς απαραίτητα την αλλαγή της υπάρχουσας τάξης.

ΚΡΙΟΣ
Εκτός από τους φίλους Κριούς που είναι γεννημένοι αρχές Μάρτη όλοι οι υπόλοιποι ετοιμάζετε βαλίτσες, αποφασισμένοι να μην ορίσετε ακόμη ημερομηνία επιστροφής .Διάφορα οικογενειακά θεματάκια που προκύπτουν τελευταία στιγμή, τα προσπερνάτε και δίνετε τόπο στην οργή προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι!Οικονομικές διευκολύνσεις σε φίλους και γνωστούς υπάρχει περίπτωση να σας φέρουν σε δύσκολη θέση όχι γιατί αρνείστε να εξυπηρετήσετε αλλά γιατί έχετε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες του συντρόφου σας.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 2

ΤΑΥΡΟΣ
Επιτέλους μπήκατε στην τελική ευθεία πριν εγκαταλείψετε πάσης φύσεως υποχρεώσεις και προβλήματα, γεμίσετε τις βαλίτσες σας και εξαφανιστείτε για τις επόμενες 20 μερούλες του Αυγούστου!Ακόμη κι αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που απόλαυσαν τις διακοπές τους τον Ιούλιο, αποφασίζετε –από τη σημαία-να μην αλλάξετε τις συνήθειες των διακοπών, αλλά να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο. Ετσι κάνετε τα απολύτως απαραίτητα, μπαινοβγαίνετε- σωματικώς- στα γραφεία σας, αλλά το πνεύμα σας είναι τελειώνουμε γρήγορα και τρέχουμε....στην κοντινότερη παραλία.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 3

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν και η εβδομάδα που ακολουθεί δεν είναι αρνητική για εσάς, σε περίπτωση που ταξιδέψετε τσεκάρετε δις και τρις τις λεπτομέρειες των μετακινήσεων σας. Παρεξηγήσεις και λάθη ιντριγκάρουν την καλοπέρασή σας κυρίως με καθυστερήσεις δρομολογίων ή προσωρινών εμποδίων σε σχέση με κρατήσεις θέσεων κλπ. Αν ταξιδεύετε με δικό σας μέσο πάλι, ελέγξτε τα σέρβις και τα λάστιχα και προσευχηθείτε να μην πέσετε πάνω στο μεγάλο μποτιλιάρισμα. Για τα έξοδά σας δεν θα πούμε τίποτα, έτσι κι αλλιώς γνωρίζετε πως ήδη έχετε ξεφύγει αρκετά και όπως πάντα στοχεύετε σε οικογενειακά βοηθητικά εμβάσματα για να βγάλετε το μήνα.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 3

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάρτε απόφαση ότι ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και αποκλείεται τελευταία στιγμή να καταφέρετε να μαζέψετε εκκρεμότητες οικονομικές και λάθη τακτικής που καλώς ή κακώς συνέβησαν τον τελευταίο μήνα. Συνετοί και σταθεροί άνθρωποι δώστε τόπο στην οργή και αβάντα ενός μήνα για να επιστρέψετε δριμύτεροι και να διεκδικήσετε τους στόχους σας, αυτή τη φορά πιο οργανωμένα και σαφώς πιο επιτυχημένα. Χαλαρός μήνας για όλους, κανένας δεν έχει σκοπό να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του, και αν επιμείνετε θα γίνετε και οι κακοί της υπόθεσης.
Ερωτας4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4

ΛΕΩΝ
Ο μήνας των γενεθλίων σας, φορτίζεται ιδιαίτερα από νευράκια τα οποία οφείλετε να ελέγξετε εφόσον δεν επιθυμείτε να πάτε εσείς στο χώμα και κάποιοι άλλοι στη φυλακή!!Η υπομονή είναι ο μόνος δρόμος, προτιμήστε την απομόνωση, την περίσκεψη, μην βιαστείτε να τελειώσετε καταστάσεις και ανθρώπους από τη ζωή σας, πριν σιγουρευτείτε πως δεν θα σας λείψουν στο μέλλον. Αποφύγετε επίσης να μπλεχτείτε σε διενέξεις τρίτων, όσο κι αν έχετε καλή πρόθεση.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τι να πείτε και σεις με τόσα πάνω από το κεφάλι σας, να σας αγχώνουν και να μην μπορείτε να χαλαρώσετε ακόμα και τον πιο κουλ μήνα του χρόνου;Μήπως να πείσετε τον εαυτό σας πως δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις –άρα να μη σας πιέζουν κι αυτοί- και να πάρετε χρόνο να αναθεωρήσετε τις κινήσεις τακτικής σας;Οι σοβαρές αποφάσεις ας περιμένουν μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη όπου το μυαλό σας θα χει το χρόνο να ξεκουραστεί και να ξεθολώσει από τις πιέσεις της ζέστης και των λοιπών ομιχλωδών συμβάντων της ζωής σας.
Ερωτας 3 υγεία 2 χρήμα 3 καριέρα 3

ΖΥΓΟΣ
Σαφέστατα τα θέματα σας είναι οικονομικά και στεναχωριέστε που δεν έχετε τη δυνατότητα να συμπεριφερθείτε στον Αύγουστο όπως του αξίζει, αλλά ευτυχώς για μία ακόμη φορά φίλοι είναι αυτοί που θα σας σώσουν, είτε με τις προσκλήσεις τους , είτε με τη συμπαράσταση τους. Βεβαίως υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδευτείτε οικονομικά μαζί τους, γι αυτό ξεκαθαρίστε από νωρίς μέχρι που βαστάει η τσέπη σας να ανταποκριθείτε. Συναισθηματικά υπάρχει η ασφάλεια της μόνιμης σχέσης σας χωρίς να στερηθείτε και το φλερτ των επίδοξων θαυμαστών.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 4

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το φετινό καλοκαιράκι είναι παραγγελία του Υψιστου ειδικά για εσάς που ο Κρόνος δεν σας άφησε να πάρετε ανάσα τα δυο προηγούμενα. Εκμεταλευτείτε λοιπόν τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, το σεβασμό των ανωτέρων σας και την αγάπη των συναδέλφων σας, εισπράξτε και το έξτρα οικονομικό δωράκι και αποδράστε με τους αγαπημένους σας να ξεκουράσετε το ταλαιπωρημένο σας πνεύμα και κορμί στα παράλια των Ελληνικών νησιών. Για τους γεννημένους 20 και 21 Οκτωβρίου χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να έρθει και η δική σας σειρά στις απολαύσεις
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 4

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ταξίδια μακρινά ή κοντινά προδιαγράφονται ονειρεμένα ειδικότερα αν έχετε και την κατάλληλη παρέα που δεν σας περιορίζει στη διάθεση που έχετε για υπερβολές σε όλα τα επίπεδα(ποτό, φαγητό και φλερτ). Αν ανήκετε στους αδέσμευτους θα έχετε την ευκαιρία να σας χτυπήσει το βέλος του μικρού φτερωτού Θεού Ερωτα ακόμα και με ψαροντούφεκο σε περίπτωση που κρυφτείτε στα βάθη της θάλασσας ώστε να μη γλυτώσει κανείς σας. Εν όψει “σοβαρού” φθινοπώρου το σύμπαν οφείλει να σας εξοπλίσει με δυνατούς συμμάχους.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 3

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αδιαμφισβήτητα είστε οι ευνοούμενοι του Δία τουλάχιστον με ότι αφορά οικονομικά και μελλοντικές πρόσφορες επενδύσεις. Αν ξοδεύετε ένα σας έρχονται πέντε συνεχόμενα δωράκια πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για το μέγεθος των διακοπών σας. Απολαύστε όσο μπορείτε τους αγαπημένους σας και ανανεώστε τη σχέση σας με συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα πριμοδοτήσουν ισχυρά και τη σεξουαλική σας ζωή. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς φέτος ,ακόμα κι αν εσείς πιστεύετε μόνο στην σκληρή δουλειά και την οργάνωση
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 3

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπερδεμένα λίγο τα συναισθήματα σας, σας οδηγούν σε δρόμους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί, ιδιαίτερα με πρόσωπα του παρελθόντος που δεν είχατε αξιολογήσει ως ικανά για να σας κερδίσουν. Οι οριστικές αποφάσεις όμως θα ήταν καλύτερο να περιμένουν μέχρι να περάσει ένα ικανό διάστημα που να σας προσδώσει την απαιτούμενη ασφάλεια. Αν δεχθείτε πιέσεις είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε παρά να προσχωρήσετε σε δεσμεύσεις που θα σας καταστήσουν δυστυχείς -όχι μόνο εσάς ,αλλά και τους γύρω σας-
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3
ΙΧΘΕΙΣ
Ισως να είστε και οι τελευταίοι που θα αναχωρήσετε για διακοπές φέτος, όχι μόνο εξαιτίας του φόρτου εργασίας που έχετε επωμιστεί αλλά και εξαιτίας του ότι αφήσατε σε εκκρεμότητα ζητήματα βαρετά μεν, απαραίτητα δε,όπως εξετάσεις υγείας, ρυθμίσεις χρεών προς το δημόσιο ή τις τράπεζες κλπ. Δείχνετε βέβαια μια αξιοπρόσεχτη αντοχή για τα δεδομένα σας και έχετε αποφασίσει ότι θα τα βάλετε όλα σε σειρά πριν αποδράσετε στις αγαπημένες σας παραλίες,προφανώς γιατί δεν έχετε καμία όρεξη να ακούσετε γκρίνιες με την επιστροφή σας.

Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου