Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ξεπηδούν από μικρά ειδύλλια!


ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΗΠΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ/Αλέξη Τσίπρα είναι ιδιαιτέρως ομιλητικοί!



Από τις εκλογές του Ιουνίου 2012 προσπαθούσα να βάλω μια σειρά στα γεγονότα με μεγάλες απορίες σε ότι αφορά το ΓΙΑΤΙ? δεν ανέβηκε  στην εξουσία τότε ο Σύριζα -ενώ διαφαινόταν- αλλά σαν ωροσκόπια Αρχηγών είχε προτεραιότητα του Σαμαρά( είχε Δία τότε) ενώ ταυτόχρονα ο Αλέξης έκανε υποχωρητικά βήματα τακτικής-σαν να θέλει προσωρινά να υποχωρήσει- βάζοντας σε προτεραιότητα μια ανασύσταση δυνάμεων προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος Στην εκπομπή μάλιστα  ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟ είχαμε διαφωνήσει έντονα με συναδέλφους σε ότι αφορά την νίκη ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ 
Ο Αλέξης από τότε ....άλλαξε! Εμαθε Αγγλικά-σαν μεξικανός μιλάει , αλλά έμαθε- άλλαξε επικοινωνιολόγους, μπορεί να μην έβαλε γραβάτα αλλά σταμάτησε να μιλάει σαν σε συνέδριο της ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής αλλά σαν κάτι που σε άλλους θυμίζει Παπανδρέου και σε άλλους ένα καινούργιο μοντέλο της zastava. Η στροφή ολοφάνερα δεν ήταν αριστερά αλλά δεξιά...πατριωτικά δεξιά , έκανε το σχετικό χαρακίρι στην ιδεολογία του-μια και χτύπησε ο Ουρανός και ο πλούτωνας όλους τους πλανήτες που έχει στον καρκίνο- και αποφάσισε να σώσει τη χώρα του , ΑΠΛΑ γιατί οι σύμμαχοι του δίνουν την ευκαιρία!!

 
 Στόχος είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτός που θα θέσει για πρώτη φορά κατά την μεταπολίτευση το δίλημμα σε αυτούς που αποτελούν το 20% των ελλήνων υπερ-προνομιούχων: Ή επενδύετε σε παραγωγικές δραστηριότητες στο πλαίσιο ενός Εθνικού Σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ή φροντίζουμε μέσω ενός άλλου φορολογικού συστήματος, ασφαλώς, να αναδιανείμουμε εμείς μέρος του συσσωρευμένου πλούτου σας, έτσι ώστε να υπηρετηθεί εν μέρει το πρόγραμμα ανασυγκρότησης, ανάκαμψης της εσωτερικής ζήτησης και ένα καθολικό κοινωνικό μοντέλο
ΕΤΣΙ
αν κάποιος ρίξει μια ματιά στην ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΗΠΑ/ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ σε συνδυασμό με τον χάρτη του πρωθυπουργού θα αναφωνήσει; ΜΑ καλά "τα έχουν αυτοί μεταξύ τους?"μάλιστα είναι η απάντηση, μια και η σχέση τους είναι απίστευτα δυνατή και μοιραία!
Ο ατομικός μηχανισμός προσαρμογής της Ελλάδας αποσκοπούσε στην σωτηρία της Ευρώπης και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και στην ουσία αδιαφορούσε για τις παράπλευρες απώλειες της στρατηγικής εσωτερικής υποτίμησης στην ελληνική κοινωνία. Σήμερα, όμως κανείς σοβαρός πολιτικός στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ δεν μπορεί να αδιαφορεί για το τεράστιο Κοινωνικό Ζήτημα που έχει προκληθεί στην Ελλάδα, ενώ όλοι γνωρίζουν πως αυτό δεν αντιμετωπίζεται δίχως ένα Εθνικό Σχέδιο αναδιανομής και επενδύσεων. Και αυτό δεν μπορούν να εκπονήσουν και να υπηρετήσουν οι «απαράδεκτοι» του «μνημονιακού» κλαμπ.ΚΑΤΑΒΑΜΕ τώρα γιατί οι Σαμαροβενιζέλοι κλπ πήγαν από κει που ήρθαν? εφόσον δεν θα ήταν ποτέ πια χρήσιμοι στο νέο μοντέλο δίοικησης και θα μπορούσαν να περάσουν τα σχέδια των συμμάχων μας, που επιτέλους έστω και για δικά τους σχέδια αποφάσισαν να μας βοηθήσουν!

..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου