Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στον ΤΟΞΟΤΗ



Μια νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπορούσε να βάλει τις αισθήσεις μας στην πρίζα και τις φωτιές που χει καθένας μέσα του να κάψουν το Σύμπαν! Παραταύτα το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη φάση μάλλον για τις επόμενες 15 μέρες η βροχή θα πάει σύννεφο συμπεριλαμβανομένων και των δακρύων που θα χύσουμε εξαιτίας υπέρμετρης ευαισθησίας. Ευχάριστα θα μας λένε...θα κλαίμε! Δυσάρεστα θα μας λένε...θα σπαράζουμε! Το επικίνδυνο βεβαίως με τις βροχοπτώσεις είναι μέρος του κόσμου που θα πληγεί ξανά και ξανά να εισπράξει  σωρεία πολιτικών διαψεύσεων (που μάλλον φαίνεται ότι έχουμε συνηθίσει) Εξάλλου η Νέα Σελήνη αυτή σχετίζεται με απευθείας με τα οικονομικά της χώρας που εξακολουθούν να μην θέλουν να πάρουν διαταγές από τους Ιθύνοντες της κατάστασης. Βεβαίως πολιτικά θα πάρουν κεφάλια με αποτέλεσμα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ και κάποιοι από τους μέχρι τώρα προστατευομένους τους που θα δουν την πινακίδα της εξόδου από το κυβερνητικό σχήμα. Κατά τα άλλα επειδή ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται , ο λαός εξακολουθεί να αναπολεί την ανάπτυξη που του έχουν υποσχεθεί αλλά που κανένας δεν έχει δει ακόμη ούτε με το κιάλι! 
Ποιοί ευνοούνται από αυτή τη Νέα Σελήνη? προφανώς αυτοί που λένε καλά ψέματα αλλά και αυτοί θα μπορούσαν να τα υποστηρίξουν Κριοί και Ζυγοί τραβούν στο απυρόβλητο, έτσι κι αλλιώς έχουν πολλά στο κεφάλι τους, Ταύροι και Σκορπιοί ζόρια με τα οικονομικά τους που δυστυχώς άλλα τους τάζουν κι άλλα βλέπουν στο πορτοφόλι τους, Δίδυμοι και Τοξότες στο μάτι του κυκλώνα κυρίως οι γεννημένοι το α δεκαήμερο, Καρκίνοι και Αιγόκεροι φορτισμένοι πάρα πολύ ψυχολογικά, Λέοντες και Υδροχόοι κοιτούν εφ υψηλού λόγω Δία-εκτός τέλος γ δεκαημέρου που κλαίνε και αυτοί άσχημα- και Παρθένοι με Ψάρια πνίγονται από τη βροχή, τα δάκρυα και όλο το δράμα που που ο καθένας τους διαθέτει όχι μόνο γιατί εξαπατούνται από τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και γιατί με όλα αυτά που ψυχανεμίζονται ότι θα τους συμβούν με την έλευση του Κρόνου στον τοξότη έχουν αρχίσει από τώρα τη μουρμούρα.
Αααα η συμβουλή τ Ουρανού προς αντιμετώπιση του Ποσειδώνα πάνω απ τα κεφάλια μας είναι η ενασχόληση με την τέχνη, την προσευχή- να σωθούμε- αλλά και το αλκοόλ -για να ξεχάσουμε-! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου