Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ... ο σχηματσμός kite

Το Σύμπαν πετάει Χαρταετό!!
Προφανώς και όλοι έχουμε πετάξει χαρταετό στη ζωή μας, την καθαροδευτέρα ή άλλοτε...Μια ελαφριά ποσότητα χαρτιού, με σχήμα που να μπορεί να ανυψωθεί όσο πιο ψηλά γίνεται με κάποιον όμως να τον ελέγχει και να τον οδηγεί πατώντας τα πόδια του στο έδαφος!
Ακριβώς αυτό ισχύει και στην Αστρολογία όταν έχουμε στον Ουρανό τον περιβόητο σχηματισμό του χαρταετού(kite), ένα μεγάλο τρίγωνο ή δύο χιαστές να κάνουν αντίθεση(αντιπαράθεση, διαπραγμάτευση) με έναν πλανήτη που είναι ακριβώς απέναντί του. Σε προσωπικά ωροσκόπια θεωρείται κοκαλάκι της νυχτερίδας, θα συμπληρώσω όμως ότι για να λειτουργήσει θετικά απαιτεί εξαιρετική αυτοεξέταση, κατανόηση και προσπάθεια από το ίδιο το άτομο ώστε να ξεφύγει και να μπορέσει να πετάξει πραγματικά ψηλά και πάνω από τους χαρταετούς όλων των υπολοίπων!(μάλλον η Μαντόννα τα κατάφερε, όπως και η Κάθριν Ζέτα τζόουνς)
Εχω επίσης παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι που διαθέτουν kite στο ωροσκόπιο τους έχουν συχνά μια παραμορφωμένη ή λανθασμένη στάση για το πώς να λειτουργήσουν το όραμα που συνήθως συλλαμβάνουν με την ροή της ενέργειας του μεγάλου τους τριγώνου και δυστυχώς αρνούνται να συνεργαστούν με τον οποιοδήποτε για να το υλοποιήσουν και να το φέρουν εις πέρας. Αν βεβαίως καταφέρουν να αποδεχθούν να ζητήσουν βοήθεια ή μάθουν να εργάζονται συνεργατικά τότε το kite κλείνει και ο χαρταετός τους απογειώνεται.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014 και ο εκρηκτικός χαρταετός!
Μεγάλο τρίγωνο της φωτιάς και μια φωτιά στα μπατζάκια μας με τον Ουρανό να συμμετέχει διασπαστικά  και να πυροδοτεί σε ζώδιο αέρα κάθε τι που μπορεί να εκραγεί! Μηχανές; αεροπλάνα;ηφαίστεια;  Μια περίεργη, αρνητική, διασπαστική αίσθηση θα πλανιέται γενικώς στον ορίζοντα και θα πρέπει να δούμε τι θα την κάνουμε...η τεράστια δύναμη της Φωτιάς θα πρέπει να εκδηλωθεί δημιουργικά για να πετάξει ο χαρταετός, τα Φώτα αδύναμα στον κριό και στον ζυγό αντίστοιχα και μόνο η Αφροδίτη δυνατή στον Ζυγό ...να δέχεται την επίθεση του Πλούτωνα, Μα τι είναι αυτό το χάλι; από πού να πιαστούμε οι άνθρωποι εκτός από τον διπλανό μας; και η έκλειψη ; σε ποιο
επίπεδο χασούρας κι απωλειών να την εντάξουμε, αν και είναι σχεδόν ολοφάνερο θα της αφιερώσουμε άλλο κεφάλαιο . Μήπως έχει έρθει η ώρα να αφουγκραστούμε την δύναμη των Δεσμών της Σελήνης και να πράξουμε τα δέοντα; Βόρειος δεσμός στον Ζυγό επιτάσσει δράση και δυναμικές συνεργασίες, τολμηρά εγχειρήματα-πάντα συνεργατικά- δράση στην πολιτική και τη διπλωματία με σκοπό τη σύνθεση, σύνεση στις ενώσεις ακόμα και τις γαμήλιες και ακόμη καλύτερα ΝΑΙ στους γάμους με σκοπό την αυτοτέλεια και όχι την εξάρτηση.
Η Εμμονή στον Ν δεσμό του Κριού θα φέρει δυστυχώς πρωτόγονες καταστάσεις βίας κι επιθετικότητας, θράσος, ξεροκεφαλιά, πείσμα κι αρρωστημένο εγωισμό.

Πέραν λοιπών  των μοιραίων κοσμικών συμβάντων ας γνωρίζουμε πως οι καιροί και μαζί τους Ο Ουρανός προτείνουν να κατανοήσουμε ότι το ΕΓΩ ολοκληρώνεται μόνο μέσα από το ΕΣΥ, διαφορετικά θα είναι λειψό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου