Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014


Η Βασιλική Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο Bristol School of Astrology και στην σχολή του Alphee Lavoie στην Αμερική.
Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της Cosmic Patterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Προβλέψεις της έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο myhoroscope, στο περιοδικό «Ζωή και Ζώδια» και στην εφημερίδα  «weekend express». Αρθρογραφεί συχνά στο διαδίκτυο στο blog της Vasiakontiblogspot.gr  , στο Astrology.gr και τα τελευταία χρόνια διατηρεί μόνιμη στήλη στο περιοδικό «Αστρολόγος» με θέματα Σύγχρονων Σχέσεων. Εχει εκδώσει 2 βιβλία με τίτλο «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας 1 και 2» από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα και μέσα στο συγγραφικό της έργο είναι και ένα μέρος της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλά Αθηναικά αλλά και περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια όπως το  Blue Sky(2006) καθημερινή εκπομπή παρέα με τα ζώδια, channel 9(2012) « Εχεις Αστρο» , SUPER B(2013) Αστρολογικό Δελτίο
Star κεντρικής Ελλάδας (2013) εκπομπή «Για Σένα» καθημερινές προβλέψεις

Ειδικεύομαι σε θέματα αισθηματικών σχέσεων αλλά οι προβλέψεις αφορούν και οικονομικά, επαγγελματικά, περιουσιακά θέματα όπως επίσης και τυχερές μέρες και ώρες για τυχερά παιχνίδια και αύξηση των πιθανοτήτων κέρδους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου