Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Γενέθλια υπόσχεση Γάμου… Πότε θα γνωρίσω τον άνδρα της ζωής μου; Θα τον παντρευτώ;

Από τα πρώτα ερωτήματα που αντιμετωπίζει ένας ερευνητής της Αστρολογίας  στη μελέτη ενός γενέθλιου χάρτη είναι συνήθως αυτά που αναφέρονται στον  Ερωτα, το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας γενικότερα. Γυναικείο θέμα- κατά μεγάλο ποσοστό- και καθόλου άδικα μια και τα παραμυθένια όνειρα κάθε μικρού κοριτσιού εμπεριέχουν πάντοτε όμορφους πρίγκηπες, δυνατούς έρωτες στολισμένους με αραχνούφαντα νυφικά, υφασμένα από όνειρα κι ελπίδες μιας ευτυχισμένης νεόνυμφης.
Από τα  πρώτα μου βήματα λοιπόν στον επαγγελματικό χώρο της Αστρολογίας ασχολήθηκα με ζήλο πάνω στα θέματα σχέσεων και γάμου και πραγματικά βίωσα και βιώνω ανείπωτη χαρά , κάθε φορά που δέχομαι ένα τηλεφώνημα που επιβεβαιώνει μια πρόταση ή απόφαση γάμου, μια καινούργια σχέση ή ακόμα καλύτερα την έλευση ενός απογόνου που πραγματικά πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί μεταξύ ενός ζευγαριού. Με αφορμή λοιπόν μια νεαρή κοπέλα που μου είχε τηλεφωνήσει πέρυσι το καλοκαίρι για έναν χωρισμό που περνούσε τότε, της είχα πει πως φέτος το καλοκαίρι ξαφνικά και απροσδόκητα θα είχε στη ζωή της  μεγάλη ανατροπή που θα έφερνε ένας ξαφνικός γάμος .Ως συνήθως βεβαίως οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχθούν την πρόβλεψη εκείνης της στιγμής , που γρήγορα όμως μετατρέπεται σε ευχάριστη είδηση που συνοδεύεται με χαρές και πανηγύρια για τους πελάτες κυριολεκτικά( για τον Αστρολόγο μεταφορικά μια και κάθε του πρόβλεψη στέφει με επιτυχία τους κόπους και την μελέτη πολλών ετών πίσω του)
ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Που δηλώνουν την πραγματοποίηση ενός γάμου σε γενέθλιο χάρτη.
Χρησιμοποιούμαι μόνο τις << κύριες>> προσεγγίζουσες όψεις που υπάρχουν μέσα στο χάρτη( σύνοδο, τετράγωνο,αντίθεση,τρίγωνο, εξάγωνο)
-      Σε γυναικείο θέμα παρατηρούμε τις όψεις που πρόκειται να κάνει ο Ηλιος της με τους πιο αργούς πλανήτες (Αρη  Δία, Κρόνο, Ουρανό ,Ποσειδώνα και Πλούτωνα) μέσα στο ίδιο ζώδιο που βρίσκεται ο ήλιος. Αν συγκλίνει σε όψη με έναν από αυτούς, δηλώνει έναν γάμο, αν υπάρχει και στην πορεία σύγκλιση με δεύτερο ή με τρίτο πλανήτη δηλώνει ενδεχόμενους γάμους ή σημαντικούς άνδρες στη ζωή της.
-      Ο Ερμής και η Αφροδίτη όπως και η σελήνη μπορούν  να συγκλίνουν σε όψη με τον Ηλιο αλλά δεν φέρνουν πάντα επίτευξη αλλά μόνο πιθανότητα.
-      Σε ένα ανδρικό θέμα παρατηρούμε αντίστοιχα τις προσεγγίζουσες όψεις που τείνει να κάνει η γενέθλια σελήνη του, όσο βρίσκεται φυσικά μέσα στο ζώδιο που κατείχε τη στιγμή της γέννησης.
-      Οι δεσμοί της σελήνης και οι όψεις με τον Ηλιο και τη Σελήνη υποδηλώνουν πάντα έντονα καρμικές σχέσεις ανεξάρτητα από το αν καταλήξουν σε γάμο ή όχι.
-      Οι δυνατές όψεις εκδηλώνονται πρωτίστως .Πχ μια σύνοδος είναι πιο εκφραστική από ένα εξάγωνο.
-      Πλανήτες στον 7ο οίκο και οι όψεις τους( για άνδρες και για γυναίκες)
-      Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου και οι όψεις που κάνει μέσα στο χάρτη(συγκλίνουσες)
-      Εμπεριεχόμενος οίκος μέσα στον 7ο συνήθως σηματοδοτεί και δεύτερο γάμο του οποίου το ζώδιο περιγράφει το δεύτερο σύντροφο. Πχ αν η ακμή είναι στους Διδύμους ο πρώτος σύζυγος είναι επικοινωνιακός, έξυπνος κλπ(με τα χαρακτηριστικά ενός Δίδυμου δηλαδή)ενώ αν υπάρχει εμπεριεχόμενος οίκος του καρκίνου μέσα στον 7ο ο δεύτερος σύζυγος θα είναι καρκίνος ή θα έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου Μια άλλη άποψη για το 2ο γάμο είναι ότι αντιπροσωπεύεται από τον 9ο οίκο και το ζώδιο που υπάρχει εκεί, ενώ αν υπάρχει και 3ος γάμος από τον 11ο οίκο κλπ.

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ  18 Οκτωβρίου 1920 στις 8.00πμ Αθήνα (placidus )
Την χαρακτήρισαν ως την τελευταία Ελληνίδα <<θεά>> κι όχι άδικα, μια και υπήρξε ίσως η σημαντικότερη προσωπικότητα του 20ου αιώνα σαν καλλιτέχνης αλλά και σαν πολιτικός. Κορυφαία αγωνίστρια υπέρ  της Δημοκρατίας αλλά και σπουδαία ηθοποιός κατάφερε να κάνει την Ελλάδα πολλές φορές πρωτοσέλιδο στον διεθνή τύπο.
Παρατηρούμε ότι ο Ηλιος της στο ζυγό κάνει μόνο μια σημαντική όψη συγκλίνουσα με τον Αρη της στον τοξότη και μια δευτερεύουσα(μισό τετράγωνο) με τον Δία. Εκανε λοιπόν δύο γάμους στην ζωή της, ο ένας σε πολύ μικρή ηλικία ο οποίος δεν κράτησε πολύ και έναν δεύτερο, με τον διάσημο σκηνοθέτη Ζυλ Ντασσέν ο οποίος υπήρξε και ο έρωτας της ζωής της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ και χρονικός προσδιορισμός.
Οι 5 σημαντικοί δείκτες:

Με μια απλή σχετικά ματιά στο προσωπικό μας ωροσκόπιο μπορούμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξη ενός, δυο αλλά και περισσοτέρων  γάμων σαν ενδεχόμενους στο χάρτη μας.Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως το παρουσιάζει η πρόβλεψη του χρόνου που μπορεί να υλοποιηθεί πρακτικά το ευτυχές συμβάν, μια και υπάρχει συνήθως και μια ανυπομονησία να μάθουμε το πότε θα μας συμβεί το οτιδήποτε-πόσο μάλλον κάτι τόσο εξαιρετικό-!Πάλι με απλά βήματα θα περιγράψουμε τις 5 κορυφαίες ενδείξεις που αποκαλύπτουν το χρονικό διάστημα που η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα.

-Σημαντικές διελεύσεις ή πρόοδοι πλανητών  από Ωροσκόπο και 7ο οίκο ή από Μεσουράνημα και 4ο οίκο. Με την έννοια ότι ένας γάμος σηματοδοτεί ένα καινούργιο μονοπάτι στη ζωή, μια αλλαγή κατεύθυνσης, κοινωνικού περίγυρου αλλά και στροφή της ίδιας της προσωπικότητας. Το πιο συχνό φαινόμενο βεβαίως είναι η επαφή της προοδευτικής Αφροδίτης και Δία  με τους συγκεκριμένους άξονες .Ας μην ξεχνάμε και πως σύμφωνα με την θεωρία της κοσμοβιολογίας το μεσοδιάστημα που σηματοδοτεί το γάμο είναι αυτό του Δία/Αφροδίτης.
-Η προοδευτική σελήνη να συναντά γενέθλιο ήλιο αλλά και το αντίστροφο με όλα τα συνήθη προοδευτικά συστήματα .Και είναι απολύτως λογικό να σηματοδοτούν γαμήλια περίοδο εφόσον είναι οι βασικοί δείκτες των δυο φύλων, αρσενικό-θηλυκό, ο σύζυγος και η σύζυγος.
-Η προοδευτική Αφροδίτη να συναντά γενέθλιο Αρη και το αντίστροφο, πάλι με τα γνωστά συστήματα προοδευτικών και ηλιακού τόξου. Αν η σύζευξη ήλιου-σελήνης δηλώνει την συζυγική αρμονία , τότε η επαφή των ερωτικών πλανητών Αρη και Αφροδίτης δηλώνει την έλξη και το πάθος του ενός για τον άλλο προκειμένου να εκδηλωθεί επιθυμία για γάμο!
-Ο προοδευτικός ήλιος να συναντά γενέθλιο Αρη αλλά και το αντίστροφο δηλώνει το σημαντικό άνδρα στη ζωή μιας γυναίκας άρα και τον σύζυγο της. Επίσης η προοδευτική   Αφροδίτη να συναντά γενέθλιο ήλιο και το αντίστροφο δηλώνει το ίδιο, ανάλογα με τις θέσεις τους μέσα στο χάρτη για αρσενική ή θηλυκή γέννηση.
Τέλος
-Ο προοδευτικός ωροσκόπος και η ακμή του 7ου οίκου(του γάμου) να συναντά ήλιο, σελήνη ή το μεσοδιάστημα τους, που πάλι δηλώνει τη σύζευξη των δύο φύλων.

Εκτός βεβαίως από τα παραπάνω πλέον πιο ενδεικτικά στοιχεία για τον προσδιορισμό του χρόνου, υπάρχουν αρκετά άλλα θέματα μέσα στο χάρτη που είναι δηλωτικά μιας σχέσης που πάει προς γάμο .Οι πλανήτες στον 7ο οίκο πχ και οι όψεις τους με τους υπόλοιπους, οι διελεύσεις , τα υπόλοιπα συστήματα όπως το ετήσιο ωροσκόπιο, οι ανιούσες  κλπ. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως κανένα σημαντικό γεγονός δεν λαμβάνει χώρα αν δεν το υποδεικνύουν πολλά συστήματα πρόβλεψης ταυτόχρονα .Η γενέθλια υπόσχεση  όμως παραμένει η πιο  σημαντική! Αν ο γενέθλιος χάρτης υπόσχεται έναν, δύο ή περισσότερους γάμους, παιδιά, πετυχημένο επάγγελμα ,κέρδη από τυχερά ή αποκτήματα  γενικότερα μόνο ο προσωπικός γενέθλιος χάρτης μπορεί να το εγγυηθεί με απόλυτη ασφάλεια.


 ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ  γάμου!
Για να προσδιορίσουμε έναν ή περισσότερους ενδεχόμενους γάμους στο γενέθλιο χάρτη μας, πρωτίστως πρέπει να μελετήσουμε με απλά βήματα την υπόσχεση  που δίνει ο χάρτης προκειμένου να εκδηλωθούν τα γεγονότα. Πολλές φορές οι μέθοδοι πρόβλεψης είναι ενδεικτικές για έναν γάμο που δεν πραγματοποιείται όμως ποτέ αν δεν εμπεριέχεται σαν υπόσχεση  στο γενέθλιο θέμα. Υπάρχουν δηλαδή και χάρτες που δεν πληρούν προυποθέσεις για γάμο-σπανίως- αλλά υπάρχου. Οπως επίσης και χάρτες που δηλώνουν πολλούς γάμους ή μια ευκολία στο να προχωρούν μεν σε γάμο αλλά επίσης με ευκολία να βάζουν μπροστά για διαζύγιο. Αρκετές περιπτώσεις να δείχνουν διπλό γάμο αλλά με το ίδιο πρόσωπο(Ελίζαμπεθ Ταίηλορ) και επίσης αρκετές περιπτώσεις να μένουν πολλά χρόνια σε σχέση συγκατοίκησης(σαν γάμος) αλλά επίσημα να μην υλοποιείται ποτέ.
Κριοί, Δίδυμοι,Τοξότες και Υδροχόοι είναι οι λιγότερο συντροφικοί από τα υπόλοιπα ζώδια σε γενικές γραμμές ενώ οι Ζυγοί θεωρούνται το κατ’εξοχήν ζώδιο που επιζητά το γάμο( μαζί με τους καρκίνους λόγω επιθυμίας δημιουργίας οικογένειας)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου