Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ- δείτε τι μας ξημερώνει...





Τι καιρό κάνει έξω για την εβδομάδα που ακολουθεί; Διαβάστε τι μας ξημερώνει, με ψυχραιμία σ’ αυτή την ταλαίπωρη χώρα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, υπολογίζοντας ότι για κάποιους βρέχει, για κάποιους χιονίζει και για κάποιους άλλους ο ήλιος λάμπει μοναδικά. Να θυμάστε ότι το ζώδιο του Ωροσκόπου είναι εξίσου σημαντικό και πως οι πλανήτες κινούνται και κάνουν κύκλους ακριβώς όπως και η ίδια η ζωή. Τίποτα δεν μένει στατικό , όλα αλλάζουν κι εξελίσσονται! Πάρτε τη συμβουλή τ’ Ουρανού … και απλά ντυθείτε ανάλογα!

ΚΡΙΟΣ
Ανατροπές στην ημερησία διάταξη και μην καταστρώνετε σχέδια μακροπρόθεσμα καθότι τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν πανηγυρικά. Φροντίστε απλά τα της επόμενης μέρας, κρατώντας χαμηλά τους τόνους, μένοντας όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε έναντι αυτών που προσπαθούν να σας ερεθίσουν επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.
Ουράνια Συμβουλή
Εκπαιδευτείτε στην υπομονή
ΤΑΥΡΟΣ
Οι χρόνοι σας είναι περιορισμένοι και τρέχετε να προλάβετε τις μυριάδες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η περίοδος όμως είναι κατάλληλη για να στήσετε ένα ελπιδοφόρο μέλλον με συνθήκες που θα σας αποδώσουν αργότερα. Σκληρή δουλειά και τα κεφάλια κάτω- καλύτερα  να έχετε λαμβάνειν παρά να βρίσκεστε στα αζήτητα ράφια που έτσι κι αλλιώς έχουν γεμίσει κόσμο!
Ουράνια συμβουλή
Κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπερδεμένο το κλίμα, άλλοι γελάτε κι άλλοι δακρύζετε -συχνό φαινόμενο όταν χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας και προσπαθείτε να συντονιστείτε με τις επιταγές των ανωτέρων σας. Το μενού της εβδομάδας που ακολουθεί είναι αρκετά δύσπεπτο σε θέματα συλλογικά, φιλίες αλλά και προσωπική ζωή, προσέξτε να μην τα αναμίξετε όλα αυτά γιατί στο τέλος θα αρπαχτούν μεταξύ τους.
Ουράνια Συμβουλή
Μην ελπίζετε σε βοήθειες από τρίτους
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπολογίζετε διαρκώς με λάθος βάση δεδομένων. Λεφτά δεν υπάρχουν! Και για να βγουν καινούργια … κομματάκι δύσκολα, ανασκουμπωθείτε και σκεφτείτε νέους τρόπους εισροών, τολμήστε πρωτοποριακές ιδέες που σας προτείνουν και μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Όλα γύρω αλλάζουν και μαζί τους θα πρέπει και σεις.
Ουράνια Συμβουλή
Τολμήστε αλλαγές
ΛΕΩΝ
Το τίμημα της επιτυχίας είναι βαρύ! Να θυμάστε ότι όποιος έχει λεφτά δεν έχει χρόνο και όποιος έχει χρόνο δεν έχει λεφτά! Δική σας απόφαση είναι να μην αντέχετε τη φτώχεια, οπότε μην παραπονιέστε και για την υπέρβαση σε εργατοώρες που κάνετε! Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανταμοιβή αλλά και αναγνώριση( σας καίει αυτό). Μετακινήσεις και ταξιδάκια ανεβάζουν τη διάθεση-ακόμα και ο προγραμματισμός τους για το μέλλον-
Ουράνια Συμβουλή
Δύσκολοι καιροί για Πρίγκιπες
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετρημένοι και άκρως τακτοποιημένοι με τις συναλλαγές σας –συνήθως- η εβδομάδα που ακολουθεί όμως εμπεριέχει ανατροπές στο ισοζύγιο εσόδων/εξόδων. Να είστε έτοιμοι για την έκπληξη των απρόβλεπτων καταστάσεων, μην επενδύσετε μετά βεβαιότητας πουθενά και φυσικά αποφύγετε πάσης φύσεως δούναι και λαβείν που δεν είναι εξακριβωμένα φερέγγυα.
Ουράνια συμβουλή
Απλώνω μέχρι εκεί που φτάνω

ΖΥΓΟΣ
Την επίθεση των βαρβάρων περιμένουμε αυτή την εβδομάδα και μια και σεις είστε από τη φύση σας ειρηνικοί και παραχωρητικοί , φροντίστε να αγριέψετε αν σας παραζαλίσουν τον έρωτα. Ολοι οι δυσαρεστημένοι πάνω σας πέφτουν και δυστυχώς οι χρόνοι περιορισμένοι για να τους γιατροπορέψετε όλους! Φροντίστε το ταίρι σας και την προσωπική σας ζωή που σιγοβράζει από τους λειψούς χρόνους που τους προσφέρετε
Ουράνια Συμβουλή
Αγάπη και ανοχή στους αγαπημένους σας
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φορτωμένη ψυχολογία και καζάνι που βράζει ο εγκέφαλος σας, νιώθετε ότι θα πάρετε φόρα και όποιον πάρει ο χάρος…  δεν σας συμφέρει όμως, προτιμήστε ακόμη μια φορά να κινηθείτε με χαμηλούς τους τόνους αναμένοντας το γύρισμα του τροχού. Αυτοκαταπιέζεστε αλλά με σκοπό να βρείτε τη φόρμουλα που θα σας αποδώσει. Μην ανησυχείτε ο Οκτώβρης είναι κοντά και μαζί μ’ αυτόν και δική σας στιγμή δικαίωσης
Ουράνια Συμβουλή
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναπάντεχες συναντήσεις, συζητήσεις, απρόσμενες μετακινήσεις μπορεί να βγουν σε καλό τελικά, εφόσον τίποτα μέχρι τώρα δεν πάει έτσι ακριβώς όπως θέλετε. Αφήστε την κοσμική κουτάλα να ανακατέψει τα συμβάντα και για σας, τα  πριμοδοτημένα και τυχερά παιδιά του Δία να πάρετε τον αφρό! Γκαστόνε του ζωδιακού κι αν δεν βρέξει… σίγουρα θα χιονίσει. Πάρτε τη βαλιτσούλα σας και αποδράστε για να καθαρίσει το μυαλό σας.
Ουράνια συμβουλή
Μην πιέσετε, όλα έρχονται μόνα τους
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο είναι αναπόφευκτες και μαζί με αυτές αλλάζει και η καθημερινότητα σας. Συχνά θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ καριέρας και οικογένειας , αν και το σπίτι σας δεν φαίνεται –επίσης- να παραμένει το ίδιο. Ισως αλλάξει το εσωτερικό , ίσως αλλάξει το εξωτερικό αλλά και το έμψυχο δυναμικό. Οι χρόνοι περιορισμένοι και οι αντιστάσεις ανύπαρκτες, όλα γίνονται για να καθαρίσει το τοπίο και να νιώσετε πιο δυνατοί από ποτέ.
Ουράνια Συμβουλή
Αλλαγές ποιότητας σε οικογένεια αλλά κα εργασία
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ένταση και οι εκνευρισμοί δεν θα λείψουν και αυτή την εβδομάδα-συνηθίσατε κιόλας το τελευταίο διάστημα- όμως επειδή τα οικονομικά σας ανεβοκατεβαίνουν πιο γρήγορα κι από το Μαρσουπιραμί(καρτούν, κινούμενο σχέδιο) αν υπολογίζετε σε συγκεκριμένα έσοδα αυτή την εβδομάδα, κρατήστε μικρό καλάθι. Εισπράξεις μπορεί να γίνουν, έστω και με αναβολές, απρόσμενες καταστάσεις ντελαπάρουν το πορτοφόλι σας και μένετε δακρυσμένοι να το κοιτάτε μελαγχολικά
Ουράνια Συμβουλή
Κρατάω και μια πισινή(οικονομικά)

ΙΧΘΕΙΣ
Συντονισμένοι με τα περίεργα της εποχής κάνετε όνειρα και έχετε ελπίδες για το μέλλον… δεν έχετε άδικο εφόσον μόνο με νέες ιδέες μπορείτε να προχωρήσετε. Απροσδόκητες συναντήσεις και επαφές με κόσμο που έρχεται για να σας βοηθήσει θα ανοίξει και καινούργια μονοπάτια στην επικοινωνία. Μην δώσετε οικονομικές υποσχέσεις και μην επενδύσετε ακόμα σε συνεργασίες που δεν έχουν περάσει από τεστ ασφαλείας. Εξοδα και απρόσδόκητες ζημιές σας χαλούν τη διάθεση.
Ουράνια Συμβουλή
Να περιμένετε ότι Δεν περιμένετε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου