Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Ο γάμος και οι ενεδείξεις του σε γεννέθλιο χάρτη

Ο Γάμος και πως ανιχνεύεται στο γεννέθλιο χάρτη μας.


Με αφορμή το αφιέρωμα του My Horoscope στις σχέσεις για το επόμενο δίμηνο, θα σας παρουσιάσω μια προσωπική μελέτη μέσα από την εμπειρία που έχω αποκομίσει δουλεύοντας Ωροσκόπια τα τελευταία 10 χρόνια και αφορούν το γάμο.Θα σας δείξω πως φαίνεται αν κατ’αρχήν υπάρχει γάμος στο γεννέθλιο Ωροσκόπιο, αν ναι πότε θα λάβει χώρα και τι στοιχεία πρέπει να έχουν τα δύο Ωροσκόπια προκειμένου να καταλάβουμε τι έχει φέρει κοντά τους δύο ανθρώπους και αποφασίζουν να συνδέσουν τις ζωές τους με τα γαμήλια δεσμά.
ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ


1)Οι όψεις από και προς τον Ηλιο, σε γυναικείο θέμα,οι όψεις από και προς τη Σελήνη, σε ανδρικό θέμα,πριν ο πλανήτης εγκαταλείψει το ζώδιο όμως.
2)Οι όψεις που πρόκειται να κάνει ο κυβερνήτης του 7ου
3)Οι πλανήτες μέσα στον 7ο και οι όψεις τους
4)Εμπεριεχόμενος οίκος ή πλανήτης στον 7ο μπορεί να δώσει παρά πάνω από έναν γάμους.

Βεβαίως χρησιμοποιούμε μόνο τις κύριες γεννέθλιες όψεις δηλαδή την σύνοδο,το τετράγωνο, την αντίθεση,το τρίγωνο και το εξάγωνο.Συνήθως οι δυνατότερες όψεις είναι και αυτές που εκδηλώνονται πρώτα.Π.χ αν ο Ηλιος πάει να κάνει σύνοδο με έναν πλανήτη θα εκδηλωθεί πρώτα αυτή η σύνοδος και μετέπειτα ένα πιθανό εξάγωνο.
Επίσης πρέπει να παρατηρήσουμε με προσοχή την όψη που κάνουν μεταξύ τους οι κυβερνήτες του 1ου και του 7ου οίκου είτε στο γεννέθλιο, είτε στο προοδευτικό Ωροσκόπιο γιατί θα περιγράψουν με ακρίβεια το είδος του γάμου που θα προκύψει και ποιές είναι οι ανάγκες των συντρόφων από αυτό το γάμο.

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ
Είναι πολλοί οι τρόποι που μπορούμε να δούμε πότε θα συμβεί αυτό το εξαιρετικό συμβάν και εδώ θα σας δώσω την κατεύθυνση των σημαντικότερων ενδείξεων, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πάρα πολλές άλλες.

1)Οταν ο κυβερνήτης του 1ου και του 7ου τείνουν να συναντηθούν από πρόοδο.(secondary ή solar arc)
2)Η σύνοδος των φυσικών κυβερνητών του γάμου,δηλαδή ο Δίας και η Αφροδίτη από πρόοδο βεβαίως.Το ίδιο ισχύει και για την σύνοδο Δία Ηλιου για τις γυναίκες και Δία Σελήνης για τους άνδρες.
3) Η σύνοδος Ηλιου-Αφροδίτης πάλι από τα προοδευτικά συστήματα και σε έναν οίκο που να ευνοεί το γάμο(γιατί αυτή η όψη φέρνει και κέρδη και μάλιστα τρανταχτά)
4)Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Ηλιου-Αφροδίτης φέρνει νομιμοποίηση των σχέσεων(ενώ ο Αρης τεκνοποίηση)
5)Η σύνοδος της Προοδευτικής Αφροδίτης με το MC, ASC ,DEC
6)Η προοδευτική Σελήνη και το πέρασμά της στον 7ο ή στον 1ο
7)Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ή ο κυβερνήτης του 7ου να δέχονται εξαιρετικά ευνοικές όψεις από διέλευση.π.χ να έχει κάποιος Ωροσκόπο ζυγό,κυβερνήτη Αφροδίτη δηλαδή και αυτή η Αφροδίτη να δέχεται τρίγωνο από Πλούτωνα.
6)Η σύνοδος Αφροδίτης-Αρη από πρόοδο με εμπλοκή Δία σημαίνει Γάμο.Από μόνη της δίνει μια πολύ πολύ ερωτική σχέση, χωρίς όμως να υπόσχεται γάμο.
7)Αφροδίτη-Β.Δεσμός γνωριμία με σκοπό το γάμο ή απλά αρραβώνας!!
7)Η σύνοδος Αρη-Δία συνήθως δίνει ένα βιαστικό γάμο συνήθως με αφορμή ή σκοπό...την τεκνοποίηση!
8)Δίας –Β.Δεσμός δίνει <<τυχερή ένωση>>

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι δείκτες που μπορεί να εκδηλώσουν το συγκεκριμένο γεγονός ή ακόμη μελετώντας να δείτε ότι μπορεί ταυτόχρονα να συμβαίνουν πολλά μαζί από τα παραπάνω.

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟ

1)Θετική όψη των Φώτων μεταξύ τους (πολλά παντρεμένα ζευγάρια έχουν σύνοδο Ηλιου-Σελήνης)γιατί δηλώνει αρμονία και σύμπνοια)Η αντίθεση άλλες φορές είναι θετική και άλλες αρνητική
2)Προσωπικοί πλανήτες του ενός σε όψη με τον αστεροειδή Juno, είτε σε γυναικείο θέμα, είτε σε ανδρικό
3)Το vertex του ενός σε σύνοδο με το Β.δεσμό του άλλου
4)Η Αφροδίτη του ενός σε σύνοδο με τον αστεροειδή Pallas του άλλου
5)Ο Ωροσκόπος του ενός σε σύνοδο ή αντίθεση με τον αστεροειδή Pallas
6)O Ωροσκόπος του ενός σε σύνοδο με την Σελήνη ή την Αφροδίτη του άλλου.
7)Αφροδίτη σύνοδο με Αρη(είναι η τέλεια όψη για να μην βαρεθούν ποτέ σεξουαλικά)
Τέλος ένα μικρό παράδειγμα ενός Ωροσκοπίου που πρόκειται να πάει σε γάμο μέσα στο 2008 και είναι πρός μελέτη και θα σας το αναλύσω λεπτομερώς για να δείτε πως ακριβώς ο Αστρολόγος εργάζεται για να καταλήξει να δώσει την πρόλεψη του.
Γυναικείο θέμα στις 30-03.1970 στις 5.20μμ στην Αθήνα.
Μπορείτε να δώσετε τις δικές σας προβλέψεις και να γίνει συζήτηση προκειμένου να υπάρξει και εξάσκηση των ενδιαφερομένων

Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου