Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ...για μια ερωτικά καυτή εβδομάδα





Το ερωτικό θερμόμετρο άργησε να φτάσει τόσο ψηλά φέτος το καλοκαίρι αλλά αυτή η εβδομάδα είναι άκρως καυτή και παθιασμένη που κανένα μελτέμι δεν θα καταφέρει να τη δροσίσει. Σπίθες πετάγονται από τα ζώδια της φωτιάς και καίνε ολόκληρο το ζωδιακό!


ΚΡΙΟΣ
Συναισθηματικές εμπλοκές θα σας δημιουργήσουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και θα χρειαστεί να εξετάσετε εκ νέου τα πιθανά σενάρια εξέλιξης της προσωπικής σας ζωής. Προσπαθήστε όμως αυτή τη φορά να μην επιβεβαιώσετε αυτούς που σας κατηγορούν για βιαστικούς, παρορμητικούς στις αποφάσεις σας με αποτέλεσμα συχνά να πέφτετε σε παγίδες που σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Δεν είναι κακό να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που το αξίζουν, αρκεί να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και όχι προσωρινό βολεματάκι των συναισθηματικών σας αναγκών.
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΤΑΥΡΟΣ
Μπερδεμένη κατάσταση για το β δεκαήμερο εφόσον η εβδομάδα που ακολουθεί θα έχει αρκετή ένταση στην καθημερινότητα. Κούραση και εκνευρισμός, καθυστερήσεις και ψιλοζημιές θα σας αποδυναμώσουν. Συχνά θα νιώθετε την ανάγκη να ξεσπάσετε και να τα πείτε <<έξω>> από τα δόντια , κινδυνεύετε όμως να παρασυρθείτε και να φανείτε υπερβολικοί. Συχνές επισκέψεις και επαφές με άτομα της οικογένειας σας θ αυτό το κόσμο!Αναπάντεχες πληροφορίες θα σας ξαφνιάσουν. Το α' και το β΄ δεκαήμερο σαφώς σε νιρβάνα.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΔΙΔΥΜΟΙ
Διανύετε μια περίοδο που όλα είναι πιθανά!Αναπάντεχες συναντήσεις και συζητήσεις σας προβληματίζουν και δημιουργούν τοπίο ανασφάλειας για τις προσωπικές σας σχέσεις. Λαθεμένες εκτιμήσεις του παρελθόντος βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και καλείστε να διορθώσετε τα πράγματα μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι και το ιδανικότερο από πλευράς συνεννοήσεων. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί και να δημιουργήσετε εντάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά αν δοκιμάσετε να λειτουργήσετε χωρίς να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συνάντηση του Αρη με την Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας θα σας κρατήσει απασχολημένους με οικονομικά,φορολογικά ή κληρονομικά θέματα. Προσέχετε τις αγορές και τα υπερβολικά έξοδα που θα προκύψουν από τις ανάγκες του συντρόφου και των παιδιών σας και οι ελεύθεροι μείνετε μακριά από κάθε μορφής ρίσκου είτε πρόκειται για επενδύσεις επαγγελματικές είτε απλά για τυχερά παιχνίδια. Οι γενικότεροι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας είναι οι συνηθισμένοι και μάλλον είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε κάτι για την υγεία σας. Ενα γενικό τσεκ απ ή μια προσεγμένη διατροφή θα ήταν τα ιδανικότερα.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 4 καριέρα 3
ΛΕΩΝ
Με ευχάριστα μαντάτα για τα οικονομικά σας ξεκινά η εβδομάδα,έτσι ώστε να σας δωθεί η ευκαιρία να κάνετε με άνεση και αγορές για το σπίτι και τα παιδιά σας αλλά και να αποφασίσετε μια μικροανακαίνιση του χώρου που εδώ και πολύ καιρό διαρκώς αναβάλετε. Η παρουσία του Αρη στο δικό σας ζώδιο εξάλλου σας φορτίζει τις μπαταρίες με περισσή ενέργεια, σας δίνει δύναμη και αισιοδοξία, ενώ αν είστε αδέσμευτοι σας δίνει έντονο σεξ απήλ για να δελεάσετε το άλλο φύλο και να πολλαπλασιάσετε τις προτάσεις των θαυμαστών σας.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ σημαντική εβδομάδα για την εξέλιξη τόσο των επαγγελματικών, όσο και των συναισθηματικών θεμάτων που σας απασχολούν. Τίποτα δεν είναι πλέον δεδομένο στη προσωπική σας ζωή. Σχέσεις που δεν είναι θεμελιωμένες γερά, θα φύγουν από τη ζωή σας για να έρθουν επιτέλους καλύτερες μέρες που θα σας δώσουν χαρά και ευτυχία. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις άνθρωποι από το παρελθόν θα επιστρέψουν στη ζωή σας και θα επανεξεταστούν οι δυνατότητες να είσαστε ξανά μαζί.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 2 καριέρα 4
ΖΥΓΟΣ
Εντονα ερωτική και συναισθηματική θα είναι η διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα. Πλησιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε τους να καταλάβουν πως έχετε ανάγκη από την ουσιαστική παρουσία και συμπαράστασή τους. Εχετε τη φήμη των εσωστρεφών και ντροπαλών ανθρώπων , είναι όμως μια καλή στιγμή για να δείξετε πως μπορείτε να γίνετε ανοιχτοί και εκδηλωτικοί αν νιώθετε βεβαίως ασφαλείς.
Αντιθέτως η κοινωνική ζωή και οι φιλίες σας βελτιώνονται σημαντικά και οι ελεύθεροι σκορπιοί θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα από συλλογικούς χώρους, εκδηλώσεις ,συγκεντρώσεις κλπ.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 4
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις ανανεώνουν την καθημερινή σας ζωή και σας κάνουν πολύ πιο αισιόδοξους. Η εβδομάδα που ξεκινά είναι πολύ δημιουργική, περιέχει πολλές δραστηριότητες και θα ανοίξετε πολλά μέτωπα που παρόλες τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, στο τέλος –όπως πάντα- θα λάβετε τα εύσημα από τους ανωτέρους σας. Συναισθηματικά βιώνετε μια μάλλον υπερευαίσθητη περίοδο, όπου όλα έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για σας καθώς μετράτε τα πάντα και δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω. Υπάρχει πάθος και ένταση καθώς και μια υπερβολή στις εκφράσεις σας-κάτι που δεν το συνηθίζετε-αλλά σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το σύντροφό σας!
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο έρωτας σας βοηθά να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει μέσα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Αποφύγετε να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε και κινηθείτε με μέτρο. Πολλοί σκέφτεστε μια αλλαγή κατοικίας που σχετίζονται με κάποια φορολογικά ή κληρονομικά θέματα των γονιών σας. Το διάστημα δεν είναι ευνοϊκό για να πάρετε σημαντικές και μόνιμες αποφάσεις, αλλά μπορείτε να συζητήσετε και να ψάξετε πιθανά ενδεχόμενα σενάρια που θα υλοποιήσετε με περισσότερη ευκολία στα τέλη του μήνα.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δουλεύετε με προσοχή πάνω σε φιλόδοξα σχέδια που ελπίζετε να σας αποφέρουν σημαντικές οικονομικές απολαβές και έχετε κάθε λόγο να τα υπερασπίζεστε με πάθος. Οι ιδέες σας βρίσκουν αποδοχή και το ταίρι σας συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στα ενισχυμένα ωράρια εργασίας σας. Ταυτόχρονα,οι επιτυχίες σας λειτουργούν αφροδισιακά και το κέφι σας για έρωτα,σεξ και φλερτ- αν είστε αδέσμευτοι ανεβαίνει επικίνδυνα. Οι γεννημένοι το α' δεκαήμερο θεωρητικά δεν θα πρέπει να χάσουν ευκαιρίες για εξόδους ή προσκλήσεις από αγαπημένους φίλους που σκοπό έχουν να τους αποκαταστήσουν
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγχη επαγγελματικά χαλούν το χρωματιστό τοπίο της προσωπικής σας ζωής, αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον. Τα υπερφορτωμένα ωράρια εργασίας αλλά και τα χιλιάδες σχέδια που στριφογυρίζουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραστες και ανέμελες στιγμές με το ταίρι σας. Οσο και αν καλείστε όμως να δώσετε λύσεις αυτή τη στιγμή, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις, συμβόλαια ή συμφωνίες-έστω και άτυπες-Κινηθείτε λοιπόν και οργανωθείτε μόνοι σας, χωρίς να λέτε πολλά γιατί δεν υπάρχει η συμπαράσταση που θα επιθυμούσατε.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 4 καριέρα 4
ΙΧΘΕΙΣ
Επιτέλους ο Δίας απέναντι σας σκοπεύει να δημιουργήσει τις τέλειες συμμαχίες για να σας προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είστε αδέσμευτοι δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να κυκλοφορήσετε αποτελεσματικά και να δώσετε τέλος σε μια μακριά περίοδο μοναξιάς . Αν πάλι είστε δεσμευμένοι το διάστημα είναι εξαιρετικό για να κάνετε ένα βήμα παραπέρα με τη σχέση σας και να πάρετε αποφάσεις συμβίωσης γιατί όχι και επισημοποίησης; Οικονομικά έρχονται και καλύτερες μέρες, με αυξημένες όμως τις εργασιακές σας ευθύνες.

Ερωτας 4 υγεία 2 χρήμα 3 καριέρα 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου