Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την Εβδομάδα





Οι επόμενες μέρες ίσως είναι και οι καλύτερες που μας επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι. Η συνάντηση του Δία με τον Ηλιο είναι μια άκρως ευνοϊκή συγκυρία κάτω από την οποία όλα τα ζώδια μπορούν να αποκομίσουν οφέλη. Να θυμάστε πάντα να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ
Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, όμως η περιοδεία της Αφροδίτης στον οίκο της χαράς και του φλέρτ δεν σας αφήνει ακόμα να το δεχθείτε συνειδησιακά!
Θα προσπαθήσετε-όσο μπορείτε- και αυτή την εβδομάδα να κρατήσετε τις καλοκαιρινές σας συνήθειες ζωντανές, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας,εκδράμοντας στις κοντινές παραλίες της Αττικής, εφόσον για τους περισσότερους από σας οι διακοπές είναι ήδη μακρινό παρελθόν. Σκέφτεστε πάντως και προγραμματίζετε στο μυαλό σας ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα της οικίας σας, εν όψει φθινοπώρου.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3
ΤΑΥΡΟΣ
Ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά κυρίως για τους φίλους του α' δεκαημέρου που βρίσκεστε υπό την προστασία του Δία. Αποφασισμένοι όσο ποτέ να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ξεκούραστοι και κεφάτοι, η δημιουργικότητα σας θα χτυπήσει κόκκινο από δω και μπρος. Κοινωνική ζωή και πάρα πολλοί καινούργιοι φίλοι έρχονται στο κατώφλι σας, που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον να σας αποκαταστήσουν(για τους ελεύθερους)Οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν περίοδο στήριξης αλλά και ανανέωσης της προσωπικής τους ζωής.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 3

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αβεβαιότητα κυριαρχεί και στα οικονομικά αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αντιδράσεις και διαφωνίες σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε την επαγγελματική σας πορεία αντιμετωπίζετε από τους ανωτέρους σας. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους και να οπλιστείτε με υπομονή προκειμένου να αντιμετωπίσετε επιθετικές συναντήσεις και συζητήσεις. Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη ο κρόνος θα σας ωθήσει με την ανάδρομη κίνησή του να ξανασκεφτείτε και να επαναπροσδιορίσετε στόχους και τακτικές.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 3
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινή σας ζωή αλλάζει. Οι σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας βελτιώνεται και η ένταση των προηγούμενων ημερών δείχνει να απομακρύνεται. Από τις αρχές της εβδομάδας η οικογένεια και το σπίτι απαιτούν όλη τη προσοχή σας, δημιουργήστε ευχάριστο κλίμα και αποφύγετε να είστε πιεστικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. διάστημα αυτό είναι επίσης ιδανικό για τα οικονομικά που , όλο το καλοκαίρι σας ταλαιπώρησαν. Ευκαιρίες παρουσιάζονται από κει που ίσως δεν το περιμένετε οπότε σαφώς πρέπει να έχετε τα μάτια ανοιχτά ώστε να πιάσετε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 3
ΛΕΩΝ
Αφροδίτη και Αρης κλείνουν ραντεβού στο ζώδιο σας και ανανεώνουν την ερωτική σας ζωή- αν είστε σε σχέση- και ο Δίας τροφοδοτεί τα ταλαιπωρημένα-από σπατάλες-οικονομικά σας!Οι αδέσμευτοι έχουν πολλαπλές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες,οι οποίες εξελίσσονται ραγδαία σε κεραυνοβόλους έρωτες. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο μόνο ας προσέξουν τα όνειρά τους να είναι μέσα στα εφικτά όρια γιατί παραμονεύουν κίνδυνοι εξαπατήσεων. Πολλές μικρές διαδρομές με αγαπημένα πρόσωπα ανανεώνουν την καθημερινότητα.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινά ευνοεί στο να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας παίρνοντας οριστικές αποφάσεις για το ποιόν δρόμο θα ακολουθήσετε επαγγελματικά και οικονομικά. Εμπλοκές στη συναισθηματική σας ζωή δεν θα λείψουν ενώ επαφές με φιλικά πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Θα μπορούσατε κάλλιστα να γίνετε εσείς η ψυχή της παρέας αυτό το διάστημα αφού όλοι φαίνεται ότι επιζητούν τη συντροφιά σας.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 3
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή αναμένετε να κυλήσει άνετα και σχετικά ξεκούραστα αν προσέξετε ελάχιστα και δεν δώσετε αφορμές για σχόλια και για κακοπροαίρετη κριτική. Αποφύγετε μυστικές επαφές ή συμφωνίες καθώς κι αν έχετε σχέδια για τα οποία ακόμη δεν είστε πολύ σίγουροι μην πάρετε το ρίσκο να τα ανακοινώσετε. Αν και ακόμη είναι καλοκαιράκι και νιώθετε την ανάγκη να νιώθετε ανέμελοι, οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες που καλείστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να θέσετε περιορισμούς και <<πρέπει>> στον εαυτό σας.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 3
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διανύετε μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο στη συναισθηματική σας ζωή. Είστε αισιόδοξοι ,ζωηροί και δυναμικοί και μπορείτε εύκολα να πετύχετε τους στόχους σας. Μια παλιά φιλία μπορεί να σας απασχολήσει ζητώντας τη βοήθειά σας φανείτε όμως επιφυλακτικοί σε σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Αποφύγετε επίσης να την αναμείξετε με την προσωπική σας σχέση. Αν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες, βιαστείτε να τελειώσετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα γιατί από την επόμενη παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα φέρουν καθυστερήσεις στα τελικά σχέδια.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά εμπόδια και ανατροπές έχετε υποστεί τον τελευταίο καιρό στα επαγγελματικά και κατ’ επέκταση και στα οικονομικά σας .Μάλλον ανέπαφη έχει μείνει η συναισθηματική σας ζωή στην οποία όμως δεν φαίνεται να δίνετε και την πρέπουσα σημασία. Ολη σας η ενέργεια καταναλώνεται στα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια και σε οικογενειακά θέματα που δεν παίρνουν άλλες αναβολές. Προσοχή σε τυχόν <<απώλειες>>αποφύγετε επιπόλαιους χειρισμούς και οργανώστε καλύτερα το ισοζύγιο εσόδων εξόδων σας για το υπόλοιπο του μήνα
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 2 καριέρα 4
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται και το ταίρι σας δείχνει πραγματικά αποφασισμένο να σας κάνει όλα τα χατήρια. Ετσι μπορεί να προκύψουν αναπάντεχες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή! Αρραβώνες, γάμοι αλλά και γενικώς επισημοποιήσεις σχέσεων είναι προ των πυλών και προγραμματίζονται αυστηρά μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι ελεύθεροι-αν υπάρχουν-είναι η καλύτερη περίοδος για να αποφασίσουν κι αυτοί αν θέλουν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους καθότι βάλλονται από προτάσεις θαυμαστών που τους διεκδικούν δυναμικά.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης σε θέση μάχης απέναντί σας υπόσχεται η εβδομάδα που θα ακολουθήσει να είναι γεμάτη ένταση και πολλαπλές απαιτήσεις από τους γύρω σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν όσο κουρασμένοι κι αν νιώσετε. Δείξτε την απαραίτητη ψυχραιμία και ζητήστε βοήθεια από φιλικά προσκείμενα πρόσωπα .Αποφύγετε κοινωνικές επαφές και προσκλήσεις προκειμένου να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και κυρίως για τον σύντροφό σας που και αυτός σας έχει ανοίξει μέτωπο αυτή τη δύσκολη στιγμή!Μικρά ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και σχέδια για δουλειές στο εξωτερικό
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 3
ΙΧΘΕΙΣ
Περίοδος εκκαθαρίσεων σε όλα τα επίπεδα ξημερώνει για τους φίλους Ιχθείς. Οτι είναι βέβαια σταθερό και χτισμένο σε γερές βάσεις δεν πρόκειται και να σας λείψει. Οτι είναι σαθρό και δημιουργεί προβλήματα, θα αποχωρήσει μια για πάντα ανοίγοντας δρόμο για νέους υγιείς προορισμούς. Προσπαθήστε να μην σας παρασύρει θυμός ή εκνευρισμός , διαφυλάξτε τα οικονομικά σας και ακολουθήστε την παλιά γνωστή συνταγή που λέει ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Επίσης φροντίστε να βάλετε προτεραιότητες στην καθημερινότητα ώστε να μην τρέχετε διαρκώς πανικόβλητοι να προλάβετε.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 4







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου