Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015





Μια Νέα και πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη είναι ικανή να ηρεμήσει τα πνεύματα που ήταν ανταριασμένα τις προηγούμενες μέρες. Ανάλογα με τον τομέα που ο καθένας μας έχει ανάγκη να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας οφείλει να αφήσει πίσω του τυχόν ατυχίες και να επιδιώξει ένα φρέσκο ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα


ΚΡΙΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια φαίνεται να σας έχει απαραίτητη ανάγκη το διάστημα που ακολουθεί και θα πρέπει να δώσετε μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Ισως οι έρωτες, ίσως τα επαγγελματικά σας απασχόλησαν πολύ παραπάνω τις τελευταίες μέρες και τώρα πρέπει να αναπληρώσετε χαμένο χρόνο με τους οικείους σας. Τα διλήμματα που θα προκύψουν σχετικά με το πως θα ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας θα είναι αρκετά. Ο έρωτας όμως σας δίνει φτερά και δείχνει να κατανοεί τις δυσκολίες που περνάτε.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΤΑΥΡΟΣ
Το καλοκαιράκι φέτος αν και δεν ξεκίνησε πολύ ζεστό για σας εξελίσσεται άκρως ενδιαφέρον με ένα πλήθος θαυμαστών να συσσωρεύεται γύρω σας και σεις να μην ξέρετε σε ποια πρόσκληση να ανταποκριθείτε πρώτα. Απειρες συναντήσεις, συζητήσεις,μετακινήσεις γεμίζουν τις μέρες και τις νύχτες σας, ενώ οι διακοπές πλησιάζουν και η οργάνωση τους σας δίνει επίσης μεγάλη χαρά. Κάποιες διαφωνίες με σχέσεις συνεργασίες ή με άτομα της οικογενείας σας δείχνουν τώρα να υποχωρούν καλοπροαίρετα και σεις ανακουφίζεστε μια και η ένταση δεν είναι το καλύτερο σας
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 3
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ μέσο για να σας φτιάξουν τη διάθεση, τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όμως, μια ανάσα στο πορτοφόλι και μια άνοδος με μακροπρόθεσμα οφέλη σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε με αισιοδοξία τις μέρες που ακολουθούν. Κοντά σας χαίρονται και οι δικοί σας άνθρωποι που μοιράζονται τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας απτόητοι και χωρίς να ζητούν τίποτα παρά μόνο την καλή σας κουβέντα.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 4 καριέρα 4
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απολαμβάνετε στιγμές τρυφερότητας και ευτυχίας με το ταίρι σας που δεν διστάζει να γονατίσει και να σας καταθέσει τα καλύτερα του συναισθήματα! Οι σχέσεις σταθεροποιούνται και οι όποιες αμφιβολίες διαλύονται κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που λαμβάνει χώρα σε τομέα που αφορά τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε επί των επίσημων σχέσεων και δεσμεύσεων του ωροσκοπίου σας. Πείτε λοιπόν το μεγάλο Ναι τώρα που και τα οικονομικά σας σιγοντάρουν θετικά.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 3
ΛΕΩΝ
Σημαντική νότα αισιοδοξίας και καλής διάθεσης η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας (για λίγο ακόμη)που συνεχίζει να σας ανοίγει σημαντικούς δρόμους επέκτασης προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Δεν υπάρχει βεβαίως περίπτωση να αποδεσμευτείτε από υποχρεώσεις, ευθύνες και εντατικά ωράρια εργασίας απλά όλα θα έχουν μια καλύτερη ροή και σεις υψηλότερα ποσά ενέργειας για να τα αντιμετωπίσετε. Ο έρωτας δίνει.... φτερά, παρόλο που υπάρχουν πολλά που “ψήνονται” ακόμα πίσω από την πλάτη σας και πιθανότατα να το αντιλαμβάνεστε χωρίς να μπορείτε να επέμβετε.
Ερωτας 4 υγεία 3χρήμα 4 καριέρα 4
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ερωτα… έρωτα μπορείτε να τραγουδήσετε, να απαγγείλετε ή να αναφωνήσετε αυτή την εβδομάδα που η Σελήνη συναντά τον Ηλιο μέσα στον οίκο που αφορά τα συναισθηματικά σας και μάλιστα μέσα από φιλικό κύκλο. Στόχος τους κανένας σας να μην μείνει μόνος, κανένας σας να μην έχει παράπονο ακόμα κι να πρόκειται να διοχετεύσει όλον αυτόν τον ερωτισμό σε σημαντική δημιουργία. Μοναδική πηγή άγχους τα οικονομικά σας που με τα απρόβλεπτα έξοδα που διαρκώς προκύπτουν τείνουν να σας αφήσουν πανί με πανί!
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 3
ΖΥΓΟΣ
Πραγματικά δεν πρέπει να έχετε κανένα παράπονο από την συμπαράσταση και την βοήθεια που πήρατε από οικογένεια και φιλικά πρόσωπα! Μετά την ένταση όμως ακολουθεί περίοδος συμμαζέματος και περισυλλογής, ευτυχώς μέσα σ’ ένα υπέροχο ζεστό και γεμάτο θαλπωρή σπίτι που σας αγκαλιάζει κυριολεκτικά γεμάτο τρυφερότητα και αγάπη. Ναι, παρόλα τα ζόρια με τα οικονομικά, οι δικοί σας άνθρωποι είναι εκεί να σας στηρίξουν και να σας προσφέρουν το πιο γλυκό τους χαμόγελο και το πιο τρυφερό τους χάδι που θα σας καθησυχάσει το άγχος και την ένταση των ημερών
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 4
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί ο Κρόνος να κινείται μόνιμα κι απειλητικά στο γ δεκαήμερο του ζωδίου σας, οι περισσότεροι όμως έχετε πάρει ιδέα από τα χούγια και τις απαιτήσεις του και κινείστε πλέον προσεκτικά και μεθοδευμένα ώστε να μην σας στριμώξει περαιτέρω! Η υπομονή και η αντοχή σε δυσκολίες και καθυστερήσεις θεωρείτε δεδομένη και το μόνο που σας μένει είναι μικρά κολπάκια διαφυγής από την καθημερινότητα με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αυτή την εβδομάδα τα νέα σας φτιάχνουν τη διάθεση και ανοίγουν δρόμους για γλυκά, ερωτικά ταξιδάκια αναψυχής.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευκαιρίες να ενισχύσετε τα οικονομικά σας διαφαίνονται αυτή την εβδομάδα από ιδέες που είχατε στο παρελθόν και δεν είχαν αποδώσει τα αναμενόμενα. Επίσης ξεχασμένα ή όχι χρωστούμενα επιτέλους έρχονται με κάποιο τρόπο στα χέρια σας και με τη σειρά σας τακτοποιείτε σιγά σιγά τις υποχρεώσεις σας! Συναισθηματικά επικρατεί μια άκρα ησυχία-περίεργο για σας- ενώ αναθεωρείτε σχέσεις που είχαν αμφίβολη ποιότητα και σας προβλημάτιζαν. Δεν σκοπεύετε να υποστείτε εκπτώσεις στη διάθεση σας και είστε αποφασισμένοι να βγάζετε κόκκινη κάρτα αμέσως!
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευτυχία σας πάει και προπάντων σας ομορφαίνει αυτή την εβδομάδα, που οι μετοχές σας ανεβαίνουν στο συναισθηματικό χρηματιστήριο αξιών. Ικανοποιημένοι και ξεκούραστοι από τις συνεχόμενες αποδράσεις έστω του σαββατοκύριακου, γυρίζετε ανανεωμένοι και με γεμάτες μπαταρίες να κλέψετε και την υπόλοιπη παράσταση. Επαγγελματικά οι στόχοι σας μπορεί να μην τρέχουν με χίλια, προχωράνε όμως επικερδώς και καθόλου άσχημα για τις εποχές που διανύουμε. Είναι στη λίστα πάντως να αφιερώσετε χρόνο για να ανανεώσετε γκαρνταρόμπα και γενική ανανέωση ενόψει εκπτώσεων
Ερωτας 4 υγεία 2 χρήμα 4 καριέρα 4
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλά μπλεξίματα, πολλά υπόγεια μπερδέματα, κρυφές συζητήσεις, σκέψεις, συνομιλίες... αλλά και πονηριές που σαφώς τώρα δεν πρόκειται να βγουν στο φως αλλά μην είστε τόσο σίγουροι και για το εγγύς μέλλον τουλάχιστον όσοι είστε γεννημένοι γ΄δεκαήμερο. Φρόνιμο θα ήταν να κοιτάξετε περισσότερο τις δουλειές σας , να φτιάξετε από την αρχή πρόγραμμα και οργανόγραμμα ώστε να μην σας ξεφύγει τίποτα από τις ευκαιρίες που μπορεί να μην δείχνουν λαμπερές και εξαιρετικές με την πρώτη ματιά, αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες στην πορεία.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΙΧΘΕΙΣ
Ευχάριστο κλίμα επικρατεί τις επόμενες μέρες εφόσον φίλοι νέοι και παλιοί συνωστίζονται γύρω σας και σας προσκαλούν πότε εδώ και πότε εκεί, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σας. Κάπου μέσα στο πλήθος αυτό-προσέξτε μη χαθείτε- καραδοκεί κι ο έρωτας, συχνά το παρελθόν χτυπά την πόρτα σας και σας ζητά να αναθεωρήσετε αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα. Αν βέβαια προκύψει και κάτι καινούργιο, πάντα μέσα από φιλικό χώρο μη διστάσετε να το εξερευνήσετε!
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου