Σάββατο 20 Ιουνίου 2015



Ενα φρέσκο κι ανανεωτικό αεράκι πνέει αυτή την εβδομάδα στο πλανητικό σκηνικό που φουσκώνει τα πανιά κυρίως των ζωδίων της Φωτιάς ,Κριούς,Λέοντες και Υδροχόους,αλλά και γενικότερα τις καρδιές όλων των ζωδίων ,εφόσον τα ξαφνικά γυρίσματα της τύχης θα ισχύσουν λίγο πολύ για όλους.

ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας απογειώνει τις αισθήσεις σας και είστε πλέον έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Από ξαφνικό γάμο στο Λας Βέγκας μέχρι την πολυπόθητη αισθητική αλλαγή που εδώ και καιρό ονειρεύεστε. Το ταίρι σας τρέχει για να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία ενώ ταυτόχρονα ο φιλικός σας κύκλος ανοίγει και νέες προσκλήσεις κάνουν την εμφάνιση τους για τριημέρα απόδρασης, εκδηλώσεις, συναυλίες. Οι αδέσμευτοι -για λίγο ακόμη- στις μικρές τους εξόδους μαζεύετε θαυμαστές που ούτε είχατε διανοηθεί ότι μπορεί να σας καταθέσουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.
Ερωτας 5 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 4
ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά σας απασχόλησαν τα έξοδα, τα έσοδα και το μεταξύ τους χάσμα. Είναι καλοκαίρι και πρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο,τη θάλασσα και τους αγαπημένους σας που περιμένουν να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί τους. Στην χειρότερη θα επενδύσετε σε ανακαινίσεις που αφορούν το σπίτι σας. Στην καλύτερη θα το αναθέσετε στους γονείς σας ή σε όποιον εμπιστεύεστε και θα αποδράσετε στην πρώτη παραλία, παίρνοντας μαζί σας και τον αγαπημένο/η σας φυσικά!
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενεργητικοί και δραστήριοι επιθυμείτε να μην χάσετε στιγμή απόλαυσης από ότι μπορεί να σας προσφέρει το φετινό καλοκαίρι. Διασκέδαση,χαρά,αισιοδοξία επικρατούν μετά την οπισθοχώρηση του Κρόνου από το “απέναντι σας” ζώδιο μια και νιώθετε ότι έχετε πια τον απαραίτητο χρόνο να μελετήσετε ξανά και ξανά τις κινήσεις σας μέχρι το Σεπτέμβρη. Σχέσεις και συνεργασίες πήραν παράταση, προκειμένου να αποδείξουν αν έχουν πλέον αξία χρήσης για σας.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 4 καριέρα 3
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συλλαμβάνετε ένα κλίμα μυστηρίου πίσω από την πλάτη σας, ένα περίεργο κάτι που όλοι σταματάνε να μιλάνε μόλις μπαίνετε στο χώρο και φυσικά έχει αρχίσει και σας βασανίζει η περιέργεια. Μην ανησυχείτε και πολύ σύντομα θα έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια και θα είστε εσείς πλέον οι δύσκολοι που θα κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και θα αρνείστε να δώσετε περαιτέρω πληροφορίες. Οι άτακτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας να δώσουν ειδική προσοχή στα κρυφά φλερτ που δεν επιθυμούν να γίνουν γνωστά.
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΛΕΩΝ
Μια ξαφνική ιδέα,μια ευφυής πρόταση,μια έξυπνη ατάκα μπορεί να είναι το κλειδί της εβδομάδας αυτής για να κάνετε την τύχη σας. Μην αφήσετε λοιπόν τίποτα να πέσει κάτω σχετικά με την εξεύρεση νέων πηγών εσόδων-στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ακόμα κι αν σε πρώτη φάση δεν σας φανεί και ιδιαίτερα λαμπερό για τα γούστα σας. Και επειδή οι μέρες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές σε όλους τους τομείς ανάλογα με τον προσωπικό σας ωροσκόπο μην διστάσετε να διεκδικήσετε στόχους ,όνειρα και φιλοδοξίες χωρίς φόβο και χωρίς καμία αναβολή.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται κυριολεκτικά από το”εσείς κοιμάστε και η τύχη σας δουλεύει”, εννοώντας βεβαίως ότι πολλά από αυτά που έχετε σχεδιάσει και παλέψει σιγοψήνονται σε ένα παρασκηνιακό επίπεδο. Ονειρα και επιδιώξεις για μια καλύτερη θέση εργασιακά, ελπίδες ότι η πολυπόθητη πρόταση γάμου πλησιάζει,αλλά και η επέκταση του οικογενειακού περιβάλλοντος με έναν απόγονο είναι στο μενού του Δία που παρασκευάζει για σας ότι πιο έξοχο για να σας το προσφέρει ως δωράκι γενεθλίων.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 4
ΖΥΓΟΣ
Εξαιρετικές ευκαιρίες για να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο θα έχετε τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα οι ελεύθεροι-τουλάχιστον εκπρόσωποι του ζωδίου σας να απολαύσουν ευμενή σχόλια και κοπλιμέντα από σωρεία θαυμαστών που θα σας περικυκλώσουν. Ενδιαφέροντες άνθρωποι εισρέουν στη ζωή σας με πιθανή εμφάνιση και του μοναδικού που θα κλέψει την καρδιά σας. Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετήσετε, ίσως χρειαστεί να συμπιέσετε αρκετά τα έξοδα σας προκειμένου να ανταποκριθείτε σε παλαιές αμαρτίες.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήματα 3 καριέρα 3
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο αγώνας σας για να αναγνωριστούν οι κόποι σας από ανωτέρους αλλά και συναδέλφους σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος του και θα συνοδεύεται από μια πανηγυρική μνεία από μέρους τους. Αν θα έχει και οικονομικό αντίκτυπο θα πρέπει να το διεκδικήσετε με σθένος μια και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε έχουν αποφασίσει να σας ανταμείψουν αλλά όχι έτσι όπως θα έπρεπε. Ενα ταξιδάκι πάντως το χρειάζεστε ως δική σας πλέον επιβράβευση ,όχι μόνο απέναντι στον εαυτό σας αλλά και ανταποδοτικά στους αγαπημένους σας.
Ερωτας 3 υγεία 4 χρήματα 3 καριέρα 4
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μετά από πολλές εντάσεις, αντιπαραθέσεις και πιέσεις που δεχθήκατε σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών- τι κακοί άνθρωποι που δεν συμφωνούν μαζί σας- δίνετε ένα τέλος στα δύσκολα σενάρια και φεύγετε εκτός δραστηριοτήτων προκειμένου να ανασυνταχθείτε και να επιστρέψετε δριμύτεροι
από το Σεπτέμβρη και μετά. Το καλοκαίρι απλώνεται χαλαρά μπροστά σας και δεν σκοπεύετε να χαλάσετε πλέον ενέργεια εκτός κι αν πρόκειται για ρακέτες, ύπτιο ή θαλάσσιο σκι. Θεού θέλοντος και Δία επιτρέποντος θα εισπράξετε και το δωράκι σας
έτσι, προς ενίσχυση των οικονομικών σας.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να χαλαρώσετε από τρεχάματα και αγγαρείες της καθημερινότητας. Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν είτε αφορούν τα εργασιακά είτε τα οικογενειακά σας βάρη. Η σημαντική εύνοια που δέχεστε όμως από Δία και Αφροδίτη ταυτόχρονα ,επηρεάζει την οικονομική σας κατάσταση που τείνει να έχει εξαιρετικά τυχερά γυρίσματα για αρκετό διάστημα. Ο Ουρανός σας σπρώχνει να δοκιμάσετε την τύχη σας συμβατικά-ζητήστε αύξηση- αλλά και αντισυμβατικά -δοκιμάστε τυχερά παιχνίδια, πιθανότατα να εκπλαγείτε θετικά!
Ερωτας 3 υγεία 2 χρήμα 5 καριέρα 4
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μήπως παντρεύεστε άμεσα; αν όχι πιθανότατα πολύ σύντομα να δεχθείτε την πρόταση με κάθε επισημότητα και το ανάλογο μονόπετρο. Οι αδέσμευτοι -αν υπάρχουν- μπορούν να κυκλοφορούν με υψηλή αυτοπεποίθηση και το μεγάλο χαμόγελο του νικητή προκειμένου να έλξετε αυτό που ποθείτε. Αφού θα έρθει που θα έρθει, ας είναι τουλάχιστον το ζητούμενο σας. Κάποια άγχη οικονομικά που σας απασχολούν πιθανότατα θα πρέπει να τα διαπραγματευτείτε με διαφορετικούς όρους και δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να αποθέσετε και κάποια από αυτά στον σύντροφο σας.
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ηλιος άρχισε να λάμπει ξανά για σας και ατενίζετε το καλοκαίρι πλέον με αισιοδοξία. Η προσωπική σας ζωή αποκτά άλλο ενδιαφέρον το οποίο σας ενεργοποιεί και σας δίνει δύναμη να φέρετε εις πέρας τις υπόλοιπες βαρετές εκκρεμότητες. Κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά, αποδεικνύονται εξαιρετικά επωφελείς για το πορτοφόλι και τις άμεσες ανάγκες σας. Προσοχή όμως να μην σας συνεπάρει το ροζ συννεφάκι και δεν ανταποκριθείτε υπεύθυνα,μια και είναι ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν μακρόχρονη αποδοτική δράση.
Ερωτας 4 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου