Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015





Οι ρυθμοί της καθημερινότητας παίρνουν ξανά τη φυσιολογική τους πορεία και οι στόχοι σας μπαίνουν επιτέλους σε εφαρμογή. Διλήμματα επιλύονται και οι αποφάσεις έχουν μια λογική και σταθερή βάση αναφοράς. Παλιοί και νέοι φίλοι θα δώσουν εξετάσεις καταλληλότητας πριν πάρουν οριστική θέση στη ζωή σας. Να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας!

ΚΡΙΟΣ
Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά-μέσα σας-και δεν έχετε σκοπό να μείνετε ούτε μια μέρα μέσα, ούτε καν για να οργανωθείτε. Ο έρωτας,η δημιουργία, η διασκέδαση είναι τα ενδιαφέροντα της περιόδου καθώς και οι άπειρες μετακινήσεις. Αν καταφέρετε να μαζέψετε και λίγο το μυαλό σας από τις εξόδους καλό θα ήταν να επαναφέρετε επαγγελματικές προτάσεις που δεν είχαν προσχωρήσει στο παρελθόν,μια και τα νέα ξεκινήματα θα μπορούσαν να σας αποδώσουν τα μάλα, αν τα παρουσιάσετε με το δυναμικό τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε.
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΤΑΥΡΟΣ
Αναθεωρήσατε πολλά σε σχέση με τις αξίες και τις επιθυμίες του παρελθόντος σας και τώρα είστε αποφασισμένοι να πάρετε επιτέλους αυτό σας αξίζει είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά. Το σημαντικό είναι ότι τα βήματα σας είναι σίγουρα και ασφαλή ενώ τα μέλη της οικογενείας σας στηρίζουν με κάθε τρόπο τις επιδιώξεις σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές προσκλήσεις από φιλικούς χώρους όπου οι γνωριμίες θα εξελιχθούν σε έντονο φλερτ και σωρεία θαυμαστών θα διεκδικήσουν μέρος της καθημερινότητας σας.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 4 καριέρα 3
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος των γενεθλίων σας,σας καθιστά πρωταγωνιστές του ζωδιακού και σας απονέμει βραβείο σεξ απήλ και ερωτισμού!
Είστε μαχητικοί ,έντονοι και προπάντων αποφασισμένοι να προχωρήστε τα σχέδια σας με όποιο κόστος. Εμπόδια και τυχόν αναστολές του παρελθόντος τείνουν να εξαλειφθούν ακόμα κι αν σας κοστίσει την διαταραχή των σχέσεων με κάποιους από το περιβάλλον σας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να οργανώσετε μικρές-ή και μεγαλύτερες αποδράσεις εκτός πόλης, προς εκτόνωση και αναψυχή. Οι δεσμευμένοι μην παραμελήσετε να ενημερώσετε(τουλάχιστον)το ταίρι σας.
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 3
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανεξήγητα το πως ,ένα μήνα πριν τα γενέθλια σας κάνετε μια αναδρομή των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς με αποτέλεσμα να σας πιάνει νοσταλγία για τις ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος. Μήπως να οργανωθείτε να σχεδιάσετε τις νέες προοπτικές ακόμα κι αν χρειαστεί να μην τις αποκαλύψετε προσωρινά σε κανέναν. Ετσι κι αλλιώς υπάρχει και λειτουργεί ήδη ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας το οποίο θα το μάθετε μεν , αλλά πολύ αργότερα δε! Κρατήστε και σεις κρυφά τα χαρτιά σας, ώστε να έχετε να αντιπαραβάλλεται.
Ερωτας 4 υγεία 2 χρήμα 5 καριέρα 4
ΛΕΩΝ
Αισιοδοξία και καλή διάθεση επανέρχονται δριμύτερα να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς. Σαφέστατα είναι στο χέρι σας που θα επενδύσετε την ενέργεια σας για να πάρετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα -όσο ο Δίας είναι ακόμα επίτιμος καλεσμένος στο ζώδιο σας- Προσοχή βεβαίως στις αυξομειώσεις του βάρους σας που τώρα τελευταία έχει πάρει την ανιούσα,από την καλοπέραση. Η εβδομάδα είναι βεβαίως ιδανική για να δείτε φίλους αλλά και να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 4 καριέρα 4
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εξαιρετικές ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας και να βελτιώσετε το επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό σας προφίλ, αρκεί να επενδύσετε στην όμορφη και ευγενική σας φιγούρα και να σταματήσετε να ασχολείστε με μυστικές κι απόκρυφες αμαρτίες που διαρκώς σας τσιγκλάνε και δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Οι επιστροφές από το παρελθόν έδειξαν την ποιότητα αλλά και τις δυνατότητες τους και τώρα προέχει η δική σας ψυχική ηρεμία. Γιατί να μένετε στάσιμοι σε ληγμένα προιόντα ενώ η αγορά προσφέρει καινούργια μοντέλα σε άψογη σχέση ποιότητας και τιμής;
ερωτας 3 υγεία 4 χρήμα 4 καριέρα 5
ΖΥΓΟΣ
Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά το καλοκαίρι κι έχετε ξεκινήσει τα σχέδια για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Είναι και ο φιλικός σας κύκλος που δεν σας αφήνει στιγμή να μείνετε μέσα και σας τρελαίνουν στις προσκλήσεις πότε σε εξοχικά και πότε σε πάρτυ και εκδηλώσεις με “σκοπό”να μην αφήσουν κανέναν σας σε μοναχική διαβίωση. Αν βεβαίως είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανανεώσετε το πάθος μεταξύ σας.
Ερωτας 5 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 4
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιτέλους η δικαίωση στους επαγγελματικούς σας στόχους είναι πάρα πολύ κοντά. Αφενός απολαμβάνετε την εύνοια των ανωτέρων σας ,αφετέρου όλοι αναγνωρίζουν την αξία σας και τον κόπο που έχετε καταβάλει τα τελευταία 2 χρόνια. Εχετε την επιλογή να αναπαυθείτε και να απολαύσετε το θρίαμβο σας αλλά και την δυνατότητα να διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία εν όψη καλοκαιρινής περιόδου. Μοναδικό πλήγμα στην ευτυχία σας , τα απρόβλεπτα έξοδα που ξεπηδούν δεξιά κι αριστερά και εξαφανίζουν τα αποθεματικά του λογαριασμού σας.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 2 καριέρα 4
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιτέλους μια ανάσα καλύτερης επικοινωνίας με τους γύρω σας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις και συνεργασίες που είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα. Αν στην προσπάθεια σας νιώθετε ότι εξακολουθούν να κρατούν μια επιθετική συμπεριφορά, κρατήστε την ψυχραιμία σας και με χαμηλούς τόνους λύστε την όποια παρεξήγηση. Θα έχετε στη διάθεση σας όλο το καλοκαίρι πριν ο Κρόνος επιστρέψει στο ζώδιο σας προκειμένου να αποφασίσετε ποιες σχέσεις θα είναι αξιόλογες για να μείνουν στη ζωή σας και ποιες δεν έχουν τίποτα πλέον να δώσουν και θα πρέπει να αντικατασταθούν
Ερωτας 3 υγεία 3 χρήμα 2 καριέρα 4
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διανύετε μια περίοδο έντονης δραστηριοποίησης στην καθημερινότητα σας με σκοπό να ικανοποιήσετε αφενός τις εργασιακές εκκρεμότητες κι αφετέρου τους αγαπημένους σας που συνεχίζουν να σας φορτώνουν διάφορες ανιαρές αγγαρείες. Η πραγματική ευκαιρία όμως της εβδομάδας κρύβετε στις οικονομικές σας πηγές που κρύβουν διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις. Η θα λάβετε κάποιο σημαντικό δώρο ή επιτέλους θα αποδώσουν οικονομικά όποιες τοποθετήσεις είχατε κάνει στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο! Το πορτοφόλι σας θα γεμίσει.
Ερωτας 3 υγεία 2 χρήμα 5 καριέρα 4
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν δεν είστε μέσα στους ευτυχείς Υδροχόους που έχουν επιλέξει την καλοκαιρινή περίοδο να τελέσουν τους γάμους τους θα μπορούσατε τώρα να τον αποφασίσετε και να τον σχεδιάσετε. Οι προτάσεις γάμου δε, θα είναι στο φόρτε τους ιδιαίτερα αν έχει και ωροσκόπο Υδροχόοο. Αν πάλι κατά συνθήκη είστε μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να λάμψετε σε κοινωνικούς κύκλους που θα σας απογειώσουν με τις εκδηλώσεις λατρείας και τα κοπλιμέντα των θαυμαστών σας. Το τέλος του καλοκαιριού πάντως θα σας βρει με μόνιμη σχέση.
Ερωτας 5 υγεία 3 χρήμα 3 καριέρα 4
ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά από τα προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίστε με το σπίτι και την οικογένεια σας θα είναι τώρα πιο εύκολο να επιλυθούν, μια και όλοι δείχνουν καλύτερη διάθεση. Τυχόν ζημιές κι έξοδα που μπορεί να προκύψουν ίσως ταλαιπωρήσουν λίγο τον προϋπολογισμό σας, αλλά θα είναι και αρκετή η δουλειά που σας περιμένει ώστε να αποκαταστήσετε τις τυχόν απώλειες. Φροντίστε λίγο παραπάνω τη διατροφή σας και μην κάνετε υπερβολές στην άθληση -μην ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας- μια και θα χρειαστείτε έξτρα δυνάμεις από το φθινόπωρο και μετά. Η προσωπική σας ζωή επίσης γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εξαιτίας εισβολής νέων προσώπων.
Ερωτας 4 υγεία 4 χρήμα 3 καριέρα 4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου