Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ας είμαστε Ρεαλιστές!!

Ας είμαστε ρεαλιστές ... στις Πολιτικές μας προβλέψεις!

Προκειμένου να επιβεβαιώσουμε προβλέψεις στην Αστρολογία, ο επαγγελματίας Αστρολόγος χρησιμοποιεί πολλαπλά συστήματα προκειμένου να μαζέψει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί,πριν δώσει την τελική εκτίμηση του. Τα πολύ σημαντικά γεγονότα διαφαίνονται μόνο όταν όλα τα συστήματα πρόβλεψης δεικνύουν το ίδιο πράγμα!
Ετσι λοιπόν σε ότι αφορά τις εκλογές στις 25/1 έχουμε σαφή προβάδισμα του αρχηγού Αλέξη Τσίπρα- ανεξάρτητα από τις πιθανές συμμαχίες-σπασίματα, συμφωνίες, ενώσεις κλπ. Σαμαράς γεννημένος με Ηλιο/Αρη στις αρχικές των Διδύμων αλλά και με προοδευτικό Αρη στις 14 μοίρες του καρκίνου να δέχεται τα γνωστά τετράγωνα Ουρανού/Πλούτωνα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να καταφέρει να ξανακυβερνήσει σύντομα-τουλάχιστον- Τσίπρας με τον Δία σύμμαχο βεβαίως-28/07/1974- θα ήταν παράτολμο να πει κάποιος ότι μόνο με Δία θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως διαθέτει μια πολύ πλούσια γκάμα ευνοϊκών Αστρολογικών επιρροών, κυρίως από τα προοδευτικά συστήματα πρόβλεψης. Με τον καταπέλτη Πλούτωνα να τριγωνίζει προοδευτικό Ηλιο στην Παρθένο -με ακρίβεια- και τον προοδ Δία να διογκώνει με αντίθεση αυτή την κορυφαία γωνία, το πράγμα ισχυροποιείται πλέον των συνηθισμένων όψεων που συνήθως διακρίνουμε στους μεγάλους νικητές. Συμπληρωματικά θα πω ότι προοδευτικά από ηλιακό τόξο πια,έχουμε και ένα stelium στον Λέοντα το οποίο δέχεται Δία αλλά και τρίγωνα του Ουρανού από την άνοιξη του 2015.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες αναγνώστες το κείμενο αποτελεί αυστηρά Αστρολογική -αντικειμενική εκτίμηση- και δεν περιλαμβάνει προσωπικές προτιμήσεις ή επιθυμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου