Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή
Ταχύρυθμα Μαθήματα Αστρολογίας



Στις 10 Μαϊου ξεκινάει το ταχύρρυθμο τμήμα "Ηλιακή και Σεληνιακή Επιστροφή" της ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ. Το μαθήματα απευθύνονται σε επαγγελματίες αστρολόγους ή προχωρημένους ερασιτέχνες που επιθυμούν να εξειδικευθούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο.



Θα διδάξουν οι Σμάρω Σωτηράκη, Βάσια Κόντη και Θανάσης Ματσώτας. Η ύλη περιλαμβάνει την πλήρη θεωρία των Ηλιακών και Σεληνιακών επιστροφών, πληθώρα παραδειγμάτων, καθώς και "μυστικά" της συγκεκριμένης μεθόδου πρόβλεψης από την πολυετή πείρα των διδασκόντων.


Με το πέρας της παρακολούθησης των μαθημάτων, θα δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, το πρώτο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν 7 εβδομάδες και θα γίνονται 11-14.00 κάθε Σάββατο. Το τμήμα προσφέρεται για παρακολούθηση εξ' αποστάσεως, σε ζωντανό χρόνο, με δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών μέσω του πρωτοποριακού συστήματος Distance Learning της ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε την συμμετοχή σας, επικοινωνήστε με την ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και το τμήμα θα είναι κλειστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου